Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584497 пъти)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
Re: Общи хорари
« Отговор #7890 -: Декември 05, 2020, 04:04:00 pm »
Ще се срещна ли с Х до края на януари?
Това не е любовен хорар, да уточня, човек от миналото- личи си , че всеки е в 12- ти дом на другия.
Наясно съм с късния АЦ, но наистина не съм наясно с отговора.
Ако от мен зависи, то се вижда как Луната се скрила в 4-ти дом, не бих се срещнала доброволно.
Но отсрещната страна има твърдо намерение и нищо чудно да ме изненада на улицата някой ден.
За мен отговорът е Не, предвид квадратурата на всеки с негов У3.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7891 -: Декември 05, 2020, 07:49:32 pm »
Корея, лицето Х в чужбина ли живее? Луната не е скрита в твоя 4д, апоказва за теб, че общуваш, комуникираш, движиш се вкъщи, ограничена си в рамките на дома и населеното място. Луната за теб е У3, а за Х е У9- може да пътува задгранично, т.т. ако живее в чужбина да се прибере в бг. или да пътува до твоето населено място по работа- Луната в негов 10д, а Марс У1 в негов 6д. - тригонът с Марс е неин последен аспект. Освен това е в хармоничен аспект със СЛВ в твоя 1д, тъй че може и да се срещнете, Луната ще пренесе светлина между вашите У1- Венера и Марс

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #7892 -: Декември 05, 2020, 09:01:17 pm »
Мога ли за куче назовано по име да гледам 7дом, освен 6ти ?Или само 6ти ,независимо ,че имам повече от 1 куче. И по кой негов дом да гледам ще успее ли да направи бебета сега, защото имаме проблем, че е неопитен и не успява нещо  ???

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #7893 -: Декември 05, 2020, 09:48:54 pm »
Мога ли за куче назовано по име да гледам 7дом, освен 6ти ?Или само 6ти ,независимо ,че имам повече от 1 куче. И по кой негов дом да гледам ще успее ли да направи бебета сега, защото имаме проблем, че е неопитен и не успява нещо  ???
кучето по 6ти дом

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7894 -: Декември 05, 2020, 09:51:00 pm »
Ще се срещна ли с Х до края на януари?
Това не е любовен хорар, да уточня, човек от миналото- личи си , че всеки е в 12- ти дом на другия.
Наясно съм с късния АЦ, но наистина не съм наясно с отговора.
Ако от мен зависи, то се вижда как Луната се скрила в 4-ти дом, не бих се срещнала доброволно.
Но отсрещната страна има твърдо намерение и нищо чудно да ме изненада на улицата някой ден.
За мен отговорът е Не, предвид квадратурата на всеки с негов У3.
да

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #7895 -: Декември 05, 2020, 11:16:26 pm »
Объркана съм. Какво мислите по този хорар?
Отговорът за мен е "никакво". Това, че сигнификаторът ми е в 10. му дом, повтаря моя Сатурн върху негово Слънце в синастрия.

//Знам колко е неприятно нечий Сатурн да ти затиска Слънцето и как в отговор то най-често се бунтува като "неразбран" тийнейджър, но понеже знам за това в синастрията ни, съвсем умишлено се старая/ех да съм по-мека, а не нараняваща, репресираща, етц. Но съм разочарована (като всеки Сатурн:Д), това е чувството в мен към квезита.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7896 -: Декември 06, 2020, 09:26:08 am »
Какво е отношението му към теб?Къде да го гледаме Отношението?Той е представен от знак водолей,странна птица,компютърджия,музикант,или електричар.......Сатурн е на трон в 11 негов дом.Марс у3 дом е силен в знак в който Слънцето екзалтира,Меркурий и Луната у5 негов дом........Мисля,че ти симпатизира.Интересно Нептун е в негов 1 ви дом,или е объркан,или е поет,човек на изкуството,или -Наздраве!

Корея

• Hero Member
« Отговор #7897 -: Декември 06, 2020, 10:10:52 am »
Корея, лицето Х в чужбина ли живее? Луната не е скрита в твоя 4д, апоказва за теб, че общуваш, комуникираш, движиш се вкъщи, ограничена си в рамките на дома и населеното място. Луната за теб е У3, а за Х е У9- може да пътува задгранично, т.т. ако живее в чужбина да се прибере в бг. или да пътува до твоето населено място по работа- Луната в негов 10д, а Марс У1 в негов 6д. - тригонът с Марс е неин последен аспект. Освен това е в хармоничен аспект със СЛВ в твоя 1д, тъй че може и да се срещнете, Луната ще пренесе светлина между вашите У1- Венера и Марс
Да, в чужбина е и до дни ще се прибира в БГ.
Определено ще съм на тръни по време на престоя му тук, предвид изненадата, която може да ми спретне.
Благодаря, Акрукс и Сафо, ще дам обратна връзка.

Корея

• Hero Member
« Отговор #7898 -: Декември 06, 2020, 10:20:25 am »
Отговорът за мен е "никакво". Това, че сигнификаторът ми е в 10. му дом, повтаря моя Сатурн върху негово Слънце в синастрия.

//Знам колко е неприятно нечий Сатурн да ти затиска Слънцето и как в отговор то най-често се бунтува като "неразбран" тийнейджър, но понеже знам за това в синастрията ни, съвсем умишлено се старая/ех да съм по-мека, а не нараняваща, репресираща, етц. Но съм разочарована (като всеки Сатурн:Д), това е чувството в мен към квезита.
Той е Сатурн, почти на твоя К6- човек, свързан с работата или ежедневието ти ли е?
Има полуквадрат между вашите У1, мисля си, че като представена от Слънце на АЦ малко драматизираш и преувеличаваш или искаш по- близки и сърдечни отношения, но човекът е Сатурн и толкова може.
Освен това синастрично винаги така се усещат нещата- за студен и безразличен човек и от другата страна- чувство за контрол.
« Последна редакция: Декември 06, 2020, 02:53:18 pm от Корея »

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #7899 -: Декември 06, 2020, 01:56:28 pm »
Какво е отношението му към теб?Къде да го гледаме Отношението?Той е представен от знак водолей,странна птица,компютърджия,музикант,или електричар.......Сатурн е на трон в 11 негов дом.Марс у3 дом е силен в знак в който Слънцето екзалтира,Меркурий и Луната у5 негов дом........Мисля,че ти симпатизира.Интересно Нептун е в негов 1 ви дом,или е объркан,или е поет,човек на изкуството,или -Наздраве!
Знам ли и аз...
Да, с много Водолей е по натал, лекар е.
Ще ти напиша на лично;

Той е Сатурн, почти на твоя К6- човек, свързан с работата или ежедневието ти ли е?
Има полуквадрат между вашите У1, мисля си, че като представена от Слънце на АЦ малко драматизираш и преувеличаваш или искаш по- близки и сърдечни отношения, но човекът е Сатурн и толкова може.
Освен това синастрия но винаги така се усещат нещата- за студен и безразличен човек и от другата страна- чувство за контрол.
по 6. дом е, да.
Драматична бях по темата снощи със сигурност. Просто това е нещо, което се влачи с месеци (а аз не обичам неразрешени задачи), влизах в болница, за да ми се правят изследвания и да се доказва диагноза. Не се доказа, тъкмо успях да си отдъхна по темата преди месец и сега пак си я гледам същата и съм WTF? Попитах възможно най-нежно/небрежно (художественото си писане не съм редактирала толкова внимателно), а последвалата реакция я чета като егоегоегоего(его).

Сафо, няма да ти пиша лично явно:Д
Бях останала с впечатлението, че се разбираме ок с човека, даже намирам общуването ни за леко и симпатично, но на (незрял?) козирог да му намекваш, че греши... Сакън!:Д

Благодаря ви за отговорите! Да ви е мери кристмаса и предкристмаса - също  :-*

akruks

• Hero Member
« Отговор #7900 -: Декември 06, 2020, 05:12:52 pm »
“Какво е отношението му към мен?" - както си задала въпроса, може ли да си отговориш с Да или с Не?
Въпреки неправилно формулирания въпрос и късния асцендент, картата все пак дава информация, че всъщност те интересуват неговите чувства и това, което не е видимо в сърдечните му дела- Луната управлява заключен знак в негов 5д. Управителят на негов 5д. (също и на 8-ми) е Меркурий, който изгаря в лъчите на твоето Слънце. Дали не изгаря по теб и в твое присъствие не успява да изрази мераците си... Слънцето У1 за теб в негов 10д- висока топка си за него, поне такова мнение има за теб, поставил те е на пиедестал, освен ако не си му шеф :)

Корея

• Hero Member
« Отговор #7901 -: Декември 14, 2020, 09:36:50 pm »
Днес ми пристигна една много красива лятна дреха, показвайки я на приятелка, с която пътувахме , ми каза, че догодина задължително ще я вземем / дрехата/ на един гръцки остров.
Майтапът настрана, но дали заради скапаното време днес или заради самата лунация в Стрелец ми хрумна да задам въпроса : Ще отида ли до този остров догодина?
Задавайки въпроса, приятелката не съм я включила, тя работи зад граница и много трудно ще съгласуваме графиците за общо пътешествие.
Гледам - ранен АЦ, но как си личи меракът ми за път. :D
« Последна редакция: Декември 15, 2020, 09:35:23 am от Корея »

akruks

• Hero Member
« Отговор #7902 -: Декември 14, 2020, 10:37:42 pm »
Днес ми пристигна една много красива лятна дреха, показвайки я на приятелка, с която пътувахме , ми каза, че догодина задължително ще я вземем / дрехата/ на един гръцки остров.
Майтапът настрана, но дали заради скапаното време днес или заради самата лунация в Стрелец ми хрумна да задам въпроса : Ще отида ли до този остров догодина?
Задавайки въпроса, приятелката не съм я включила, тя работи зад граница и много трудно ще съгласуване графижите за общо пътешествие.
Гледам - ранен АЦ, но как си личи меракът ми за път. :D
Честито за дрешката и дано влезе в употреба на мечтаната дестинация, но не виждам карта  :)

Корея

• Hero Member
« Отговор #7903 -: Декември 15, 2020, 09:34:18 am »
Ето я карата, вчера цял ден имах проблем с нета,влизането в разни сайтове , картата вероятно не е успяла да се качи.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7904 -: Декември 15, 2020, 12:06:45 pm »
Ето я карата, вчера цял ден имах проблем с нета,влизането в разни сайтове , картата вероятно не е успяла да се качи.
Новолунна карта, с подранил доста АС, определено не са ти ясни много неща около въпроса, обстоятелствата ще търпят промени, но все пак, ако гледаме острова по 12д, Мерка У3, 12 ще се съедини със Слънцето и може да те огрее...