Днес ми пристигна една много красива лятна дреха, показвайки я на приятелка, с която пътувахме , ми каза, че догодина задължително ще я вземем / дрехата/ на един гръцки остров.Майтапът настрана, но дали заради скапаното време днес или заради самата лунация в Стрелец ми хрумна да задам въпроса : Ще отида ли до този остров догодина?Задавайки въпроса, приятелката не съм я включила, тя работи зад граница и много трудно ще съгласуваме графиците за общо пътешествие.Гледам - ранен АЦ, но как си личи меракът ми за път.
Весо, тъй като гледам всеки твой пост е свързан с ваксината, ни в клин, ни в ръкав.Като изкарала вируса, не ми е нужна.Благодаря за тълкуването, до мястото мога да пътувам и с ферибот, а и то е по 3-ти дом.
Здравейте, много се колебая дали тази година да се явя на онлайн международен изпит или да го оставя за другата година. Хубавото е, че аз мога да избера датата. Въпросът ми е: Да се явя ли на изпита тази година?Много благодаря на всички, които ще се включат!
Цитат на: Alena в Декември 19, 2020, 06:42:15 amЗдравейте, много се колебая дали тази година да се явя на онлайн международен изпит или да го оставя за другата година. Хубавото е, че аз мога да избера датата. Въпросът ми е: Да се явя ли на изпита тази година?Много благодаря на всички, които ще се включат! картата е грешна- от 18,36ч днес, а си писала тук в 6,42в картата за 6,36ч днес, когато предполагам си задала въпроса, Луната от 3д е с последен хармоничен аспект със Слънцето У9 в 1д, като преди това е извършила секстил и с Меркурий- естествен сигнификатор на 3д и изпити, тъй че не се колебай- яви се на изпита
Въпросът е :До края на годината,ще се сдобием ли със жилище?малко предистория-миналата година внесохме по-голямата част от сумата и сделката трябваше да се финализира тази година през май месец,но заради пандемията,срокът се удължи(има такава точка в договора)
Цитат на: Сафо в Август 09, 2020, 07:35:01 pmИначе по хорара съм по-скоро оптимист заради Луна на к10 ест.сигнификатор на дом,жилище.Ние имаме 2 жилища,в едното живее синът ни,в другото ние,това е инвестиция. ест.сигнификатор на дом,жилище, недвижима собственост е 4-ти дом, ICв случая Луната ще извърши съвпад с Марс у4 за мъжа ти, предполагам той е купувач на инвестицията-недвижимо имущество, може би до края на годината ще го имате
Иначе по хорара съм по-скоро оптимист заради Луна на к10 ест.сигнификатор на дом,жилище.Ние имаме 2 жилища,в едното живее синът ни,в другото ние,това е инвестиция.
Нощният управител на везни-меркурий, е при кверента, без есенциални достойнства, иначе партньора по сделката-продавачът-очевидно наистина има проблеми, и вероятно все още не знаете всички. С една дума-апартаментът ше бъде ваш, но дали всичко по него ще е ок, не е сигурно.
Благодаря момичета,Акрукс и Папи!От вчера е факт.Аз не присъствах на сделката.