Свободни интерпретации
Гледам колежката по слънцето, свекетата по 10 дом Марс, парите им по ретроградно Меркурий.
Тя неслучайно пита. Те са материалните хора. Но и тежка машина, свидливи може би или поне премерени.
Имало е конфликт, нещо не я харесват май за снаха. Техните пари вървят към нея, но какво ще стане като обърнат посоката. Луната с ингрес в тегавия Скорпион, много вода има да изтече до септември 22. Последен аспект секстил с диспозитора си.
Заради това и заради мерка, съм ЗА.
Обаче преди това да гледа да оправи нещата със свекето. Свекето е Човекът.
Здравей, Люба.
До колкото знам-да, свекърва и има по-големи финансови възможности от свекъра и май тя върти финансите.
Да, знам, че е доста време, но те нямат финанси, защото искат да канят около 140човека, което за мен е някаква пълна простотия, при условие че нямаш пари.
Разбирам да разполагат и да организират голямо празненство, а тя до скоро беше безработна.
Те си решават все пак.
Иначе- да- свекърва и не я харесва, защото е доста по-малка от синът и. Аз нз някоя свекърва да харесва снаха си..?
Вчера моя колежка, която се сгоди през декември, докато си говорехме за сватбата,
си зададе въпрос,
"Дали свекърите и, ще се съгласят да покрият половината сметки за ресторанта на гостите?"
Все още годеникът й не е говорил с родителите си за пари.
Сгодили се декември 2020, а планират сватба септември 2022г? Да не си объркала годината, че много дълъг период ми се струва от годежа до сватбата.
Нептун в неин 8д, който е 2-ри за нейния годеник- има неясноти по отношение на чуждите пари за нея и неговото финансово състояние, възможно е да не е искрен и да не ѝ казва истината по отношение на парите си.
Извън хорара, на моята сватба свекърите си платиха за техните гости в ресторанта, а моите родители за нашите гости, останалите разходи поделиха поравно, уж... (баща ми платил порциите на музикантите и хонорара им, впоследствие се разбра), свекървата ми беше дала 100лв за сватбената рокля (то само плата ми излезе толкова, естествена дунавска коприна), букета беше от кръстниците. Но тогава куверта беше 5лв., а сега минимум 40лв.- мои комшии правиха сватби в тесен кръг, предварително казваха колко е куверта и подаръците да са в пари, че младите са теглили кредити
akruks,
Това, което ми е казала за годеника и е, че работи във фирма от 10 години и се води управител по документи и преди половин година са му повишили заплатата. Имал договор, но не се знаело на колко го осигуряват, и нямал идея дали имал и трудова книжка. Няма диплома и не се знае на тази криза какво ще се случи. Има нещо, усещам я, защото като говори гледа надолу, знам че той залага на еврофутбол, но дали има някакви други дългове, нямам представа (според мен и тя не знае). Не ме и интересува де, не е моя работа. Със сигурност ще се разбере когато започнат преговорите...
Това не го разбирам, да нямаш пари, пък да искаш да вдигаш сватба. Майка и и баща и са на минималните заплати.
Отделно има коронавирус и през септември 2022 почти всички планети са ретро.
Да-тази година точно на 22.12.2020г се сгодиха, без да знаят за големия съвпад.
Иначе, сватбата е за другата година -да - септември 2022г, точно поради причината, че нямат пари и до края на юни трябва да решат кой ще канят. Като тя иска да поканят около 140човека... един куверт за ресторанта е 100лева,говоря само за храна.. което автоматично означава, че им трябват минимум 10 хил за ресторант...
И ние с мъжът ми си разделихме кувертите за ресторанта- аз за моите гости, той за неговите, отделно аз си платих стаите за хотела на моите роднини, той си плаща облекло и т.н. и аз роклята.
В крайна сметка моите гости бяха по-малко от неговите, но пък аз имах харчове за хотелски стаи.
Ние си плащахме всичко, не сме разчитали на родителите, макар че те после дадоха в плик пари, но не и преди това.