Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584518 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
Re: Общи хорари
« Отговор #8040 -: Април 05, 2021, 02:04:52 pm »
Корея не зная дали ще се разбере,две планети на ъгли има,странно.Марс е на асц.,бъди внимателна със всички и всичко.
Сатурн мина ли през Слънцето ти?

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #8041 -: Април 05, 2021, 04:27:51 pm »
Благодаря за отговорите ви, цял ден съм като цапната с мокър  парцал.
Вярно е, че аз направих доста да му изкарам кирливите ризи и тънките сметки на показ и да разберат възможно най- много хора, но за нещо, което не съм направила , а същевременно и аз да бях на негово място, щях да се усъмня първо в мен, направо се притеснявам.
Предполагам У11 и У 12 трябва да се гледат, а вероятно и У3.
Поне общата ни позната повярва , че не съм аз, даже и тя го насочила към момичето.
Ама така да пасва и съвпада всичко, чак тръпки ме побиват кой е толкова наясно с цялата ситуация.
Люба, не съм приключила, докато не почувствам вътрешно удовлетворение, че съм го поставила на мястото му. Даже случилото се сега е голяма победа- неговата е разбрала, че си пише с разни, но не искам аз да плащам цената за това.
Сатурн още не ме е почнал, сега Плутон ми е върху Мерка.
« Последна редакция: Април 05, 2021, 04:54:31 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #8042 -: Април 05, 2021, 07:51:54 pm »
Ще се разбере ли кой е хакнал профила на А.?
това е някоя, която А не познава, с цел да се добере до неговите пари и притежания
на моя мъж на 8 март му хакнаха профила, който аз навремето направих като семеен и после му преотстъпих, той не ползваше фейса до преди няколко месеца, когато неговият телефон спря да обслужва уатсап, понеже е стар модел, тогава започна да ползва фейса, където имаше само 3 приятели, говореше си с единия всяка неделя, обаждаше се на малката дъщеря и това е, хакна го някаква от Париж, смени му името и профилната снимка, отдолу избраната снимка, на която сме двамата стои, профилът засега не се ползва от никой, фейсбук е спрял достъпа, но не допуска и него, идея си нямам какви ги е вършил/а хакерът, докато владееше профила му  ::)

Корея

• Hero Member
« Отговор #8043 -: Април 05, 2021, 08:29:37 pm »
Акрукс, той няма пари и притежания. Хакерът е целял само да прати скрийншотове на съобщенията му на новата и да смени профилната снимка с тяхна обща, защото той не я показва- срамува се- по- възрастна е и от километри си личи, че е с нея заради парите и жилището й, където се е настанил.
Това е правено с цел да бъда злепоставена, защото е логично аз да се вълнувам от това.
Трити са някои от приятелите, снимки, блокирани са други.
Предната седмица от фалшив профил имах лайкове в разни групи, съобщения за него , коментари за мен под публикации на брат ми и приятелка, абе дълга и широка.
Имаше и правен профил от името на сестра му , той пак е обвинявал , че съм аз.
Идея нямам какво да мисля, кого да подозирам и най- вече - какво да очаквам.

Корея

• Hero Member
« Отговор #8044 -: Април 07, 2021, 04:01:36 pm »
По моят въпрос- същият ден е имало масово хакване на хиляди профили и неговият е бил един от тях.
Ум не ми го побира как е възможно тоя хакер да сложи възможно най-подходящата снимк за профилна, че и да знае на кого да прати чатовете му, но явно вече всичко е възможно на този свят.
Оставам с усещането, че Господ продължава да ми помага да го поставя на място, вчера също получих компромати за него от две случайни места.

Корея

• Hero Member
« Отговор #8045 -: Април 08, 2021, 04:17:36 pm »
Сериозно ли е здравословното състояние на Л./ по 7- ми дом е/?

akruks

• Hero Member
« Отговор #8046 -: Април 08, 2021, 06:11:11 pm »
Акрукс, той няма пари и притежания. Хакерът е целял само да прати скрийншотове на съобщенията му на новата и да смени профилната снимка с тяхна обща, защото той не я показва- срамува се- по- възрастна е и от километри си личи, че е с нея заради парите и жилището й, където се е настанил.
Това е правено с цел да бъда злепоставена, защото е логично аз да се вълнувам от това.
Идея нямам какво да мисля, кого да подозирам и най- вече - какво да очаквам.
И моят мъж няма пари, но така ми казаха човек, който е започнат защо се крадат профили- едната причина е изнудване.
В нашия случай също си нямам идея за какво е употребен профила, хакнат от Париж и подменено името и профилната снимка с на жена (също крадена), променено местоживеенето в провинция Париж - в този период имаше масов протест там, свързан със закони за екологията  ::)

akruks

• Hero Member
« Отговор #8047 -: Април 08, 2021, 06:16:43 pm »
Не, скоро (до месец) и неочаквано ще оздравее

Корея

• Hero Member
« Отговор #8048 -: Април 08, 2021, 06:38:54 pm »
Благодаря, Акрукс, става въпрос за племенник ми.
Неотдавна откри, че едната му ключица е доста хлътнала, направо са асиметрични. Беше вчера на лекар и за утре има ЯМР. Доста са причините, като най- честата е гръбначно изкривяване, а той прекалява със седенето пред компа и си развали стойката. Надявам се да е нещо поправимо, от стари снимки се видя, че и преди е бил така с ключиците, сега го забелязал .
Аз също имам доста по- издадена ребрена  кост от едната страна, имала съм рахит като малка.
 Относно профилите, моя приятелка във въпросния ден е получила покана от мъжки френски профил с женска снимка и корица с цветенца. Явно ще да е пострадал и той от хакерската атака или по този начин хакери се добират до жертвите
« Последна редакция: Април 08, 2021, 06:41:10 pm от Корея »

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #8049 -: Април 09, 2021, 12:41:32 am »
Корея, знаеш ли дали бившият преди или по време на хакването е имал отказ за достъп до фейсбук? Защото вчера получих странно съобщение първо на вайбър, а днес не ми рабаоти месинджър. Опитах да влезна във фейсбук и там нямам достъп.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

guapa79

• Sr. Member
  • Публикации: 297
« Отговор #8050 -: Април 09, 2021, 12:57:42 am »
Това явно е честа практика, защото и аз напоследък почти ежедневно получавам известия от фейсбук, че някой позициониран в Битоля, Македония прави опити да влезе в профила ми., ама к'во ще дири в него, не става ясно ;D

maimunka365

• Hero Member
« Отговор #8051 -: Април 09, 2021, 01:08:27 am »
Всичко е точно, имало е проблем с феисбук(от там и с месинджър), а аз го навързах със странното съобщение по вайбър от вчера. Излишна параноя!  ;D
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Корея

• Hero Member
« Отговор #8052 -: Април 09, 2021, 07:18:36 pm »
Видян е на ЯМР, всичко е наред, има асиметричност на костите.

maimunka365

• Hero Member
« Отговор #8053 -: Април 09, 2021, 07:36:14 pm »
Освен асиметричност има ли болка?

Корея

• Hero Member
« Отговор #8054 -: Април 09, 2021, 09:27:44 pm »
Не, няма, костите от дясната половина на гръдния кош са видимо по- развити и стърчащи като глътне корема и се очертаят ясно.
И аз съм така, всъщност.
И ушите ми са различни, и очите, дебелината на краката и ширината на стъпалата също .