Здравейте. Напоследък имам едни терзания - какво ще се случи със сина ми като тръгнена училище. Това във връзка с проблемната му Луна и големият кръст в къртата му...
Въпросът, с който се събудих тази нощ, беше: Ще успея ли да намеря добро училище за сина ми?
Като построих картата преди малко ми стана лошо...
Квадратът на Луната (като съуправител на хорарна карта) със Сатурн (У 11 приятелите му) се повтаря от картата му, но в други знаци. Опозицията на Уран - питащия, с Марс повтаря опозицията в натала му на Луна с Марс, че и Слънцето - той, тук опозира Марса.
Венерата У3 с Нептуна показва, че аз ще имам идеалистични очаквания от образованието, така ли?
У11 за сина ти е Венера, която е и негов У4- дома и семейството му
Сатурн си ти, твоите приятели и среднощните ти терзания, така че гледай да не пришпорваш детето и да си развалиш отношенията с него. Луната У5(сина ти) е в хармоничен сходящ аспект със Слънцето У3 за него(училището), така че детето ще учи и то в престижно училище, тъй като Слънцето е в екзалтация в знак овен и попада в 10д на детето.
Извън въпроса- каквото и училище да намериш, големият кръст в натала на сина ти ще си стои, казвам ти това защото малката ми дъщеря е с Тау квадрат в натала между Сатурн У3- Луна У8- Слънце У9 и учеше в едни и същи училища, в които учеше и голямата, но при голямата винаги нещата са вървели гладко, а при малката с проблеми- все попадаше на кучки за класни и треньорки, които буквално ѝ вгорчаваха живота, но това не ѝ попречи да започне училище на 5г 10м, да стане студентка на 17 и да завърши бакалавърска степен на 21г. , все пак Уран У3 е в секстил с Марс У1, Плутон У1 и Слънце У9 при нея. По-добре виж в натала на сина ти към коя област в живота да го насочиш, за да извлече положителното от енергията, която дават квадратите, а не толкова в кое елитно училище да го запишеш. А понеже си споменала, че има проблемна Луна, включена в този кръст, то проблемът при него неизбежно ще е свързан с майката, а на по-късен етап с жените в живота му.