Е вие сяя, как да не е било по любов - по любов е - към парите. А и дядката няма случаен род и самият той е доста известен в правните среди, така че девойчето покрай това ще се наложи, ще пробие. Но както казах, със всичкия си мозък е дядото, просто вече сила няма да говори - така че със сигурност знае защо е с него младото гадже и щом е съгласен, явно има сили все нещо да го прави това гадже, което на мен ми е много странно. :012: :012: :012:
Отново се нареждам с хорар.Р. ще ме одобри ли за работа?Отново благодарности за помощта.
Млад,млад,ама 90 годишен.Вярно,че на Ана Никол Смит и беше много младолик петролния старец. :012: :012: На Чарли Чаплин последното дете се ражда на 73,направо младеж.Не,че е за тук,ама ето картата му.
Може рогатите зодии да са до по-късно плодовити,сигурно има проучвания.
Ще остана ли на работа във фирмата (назована по име) ? Ще бъда/бъде ли успешна?
Твоят сигнификатор е силно поставен по знак, фирмата също е силно преставена в този хорар. На Луната й предстоят два положителни аспекта - съвпад с Юпитер и тригон със Сатурн.Интересно защо е застъпена оста 2/8 дом - твоите позиции във фирмата засега зависят от реализирането на някоя по-голяма сделка? Това ли очакват от теб? Или ти разчиташ на някакви бонуси?
Бонуси и заплати НЯМА.