Моя отговор не го приемай за чиста монета, тъй като нямам много опит, но това е което виждам.
Твоя сигнификатор и този на изпита е един и същ (Юпитер). Екзалтирал, това е добре. Обаче съм по-склонна да го разгледам като сифнификатор на изпита и излиза, че изпита е някакъв или труден, или много ти се иска да го вземеш, има някаква фактическа сложност, която те кара да го превъзнасяш този изпит. Луната също е твой сигнификатор, но е деабилитирана и освен това, Юпитер не се чувства добре в нейния знак. Още един фактор, който значи НЕ за мен. Освен това с този Нептун на к3, по трети дом го гледам изпита, наистина сякаш ти е станала някаква каша в главата и има много неясноти. Ще ти се наложи едва ли не свободно творчество, което би било чудесно, ако поне Луната получваше някакви положителни апликиращи аспекти, но предстоящото опозе с Юпитер, сигнификатор на въпроса и квадрата с Уран (нещо неочаквано по време на изпита, тема, която ще ти се падне), на мен ми приличат на още по-стежняващи обстоятелствата фактори.