Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584646 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #1155 -: Юни 23, 2014, 11:46:39 pm »
Няколко пъти съм ти казвала, ще го направя пак - архивът в служба ГРАО за набори 1980 - 1989 е изтрит! Може да има единици, които по чиста случайност, да са въвели в компютъра и познатата ти да е сред тях. Но архивът е изтрит!!! В болницата, която аз съм родена, е имало наводнение и също не пазят данни. По простата причина, че тогава не са въвеждали данните ни в компютри, а само на хартиен носител. Ако и в това се съмняваш, ела и провери!
Ама ти що подскачаш сега, не си спомням с теб да сме обсъждали това няколко пъти, дори не помня, че и с теб сме го обсъждали  ::)
Ако ми платиш пътните разходи ще дойда, колко му е  :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #1156 -: Юни 24, 2014, 12:08:22 am »
защо от мвр не го обявяват, Веско, знаеш ли?

akruks

• Hero Member
« Отговор #1157 -: Юни 24, 2014, 01:55:16 am »
Имам много силна памет от малка :012:, за разлика от хората с наличие на повече деви, обяснявам си го от факта, че който много говори, не помни :012:
Аз също помня от най-ранно детство до днес всичко, което засяга мен или близките ми и определено не съм от най-приказливите, повече ми се отдава писането...

Като изключа Мерка, девите ми са външни планети, не лични

Babyblue

• Hero Member
  • Публикации: 698
« Отговор #1158 -: Юни 24, 2014, 08:01:15 am »
И на моя "мъж" като му търсихме данните в родния град, казаха,че не ги пазят.Роден е 1975 година.Така че никога няма да разбера часът му на раждане.

И на мен ми е странно,как полицията още не може да намери брата на Веско.
Много дни минаха,не ми харесва всичко това......

akruks

• Hero Member
« Отговор #1159 -: Юни 24, 2014, 10:07:07 am »
И на мен ми е странно,как полицията още не може да намери брата на Веско.
Много дни минаха,не ми харесва всичко това......
Полицията не го търси, не е обявен за общодържавно издирване, не знам защо.
Ако ползваше gsm лесно щяха да го засекат, но така...
Дано да е жив и здрав, че като гледах по снимки каква буря е вилняла в Пловдив тези дни, има изкоренени и паднали дървета, страшна гледка!

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #1160 -: Юни 24, 2014, 10:18:44 am »
Бурята беше преди да изчезне Стефан, ако не е повтаряла?

Babyblue

• Hero Member
  • Публикации: 698
« Отговор #1161 -: Юни 24, 2014, 12:02:26 pm »
Полицията не го търси, не е обявен за общодържавно издирване, не знам защо.
Ако ползваше gsm лесно щяха да го засекат, но така...
Дано да е жив и здрав, че като гледах по снимки каква буря е вилняла в Пловдив тези дни, има изкоренени и паднали дървета, страшна гледка!

Не го търси полицията?????
Е това вече не мога да го разбера.......не е обявен за издирване??????????

Някой да не се подиграва с нас тук??

akruks

• Hero Member
« Отговор #1162 -: Юни 24, 2014, 12:23:07 pm »
Не го търси полицията?
Е това вече не мога да го разбера.......не е обявен за издирване?

Ами де да знам, четох за жена, която на 19-ти е излязла от тях и не се е прибрала, че на 21-ви са я обявили за издирване

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4154037

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #1163 -: Юни 24, 2014, 12:48:31 pm »
МВР все още няма официален единен регистър на изчезналите лица. В някои РДВР-та дават снимки и описание на местни журналисти - много вероятно така е и тук. СДВР май единствено пуска случаите на Facebook-страницата си.
В официалните бюлетини за денонощието някои споменават броя на изчезналите и "свалените от отчет" за деня, някои пускат инициали и описание, някои въобще не ги включват в бюлетина си, освен ако не издирват престъпници. Мисля, че Пловдивската ОДВР е от последните.
De omnibus dubitandum est

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1164 -: Юни 24, 2014, 07:16:48 pm »
Дано да е бил той и да го открият.

На мен ми е чудно какво може да прави толкова време в друг град - без пари, без телефон, без лични документи и без да има познати, при които да отседне?  :017:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1165 -: Юни 24, 2014, 07:37:47 pm »
И на мен ми е чудно. Но дано да е той, поне ще знам, че е жив.

За да го издирим, трябва да се опитаме да разберем каква логика е следвал, колкото и непонятна да ни се струва. Обикновено човек като иска да се разтовари някъде извън града, взема някакви пари, не си оставя портмонето. Но би било тъпо, ако в момента някъде се скатава, за да създава суматоха и притеснения в семейството.

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #1166 -: Юни 24, 2014, 07:47:44 pm »
Може да е имал скрити пари за черни дни. Не е задължително всичко да държи в портмонето.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1167 -: Юни 24, 2014, 07:53:50 pm »
Да, възможно е с някакви пари да е тръгнал, ако е решил да ходи извън града. Иначе без пари и документи по-скоро в рамките на града бих го търсила. Но това е моята логика, а неговата не знаем каква е и защо го е направил.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1168 -: Юни 25, 2014, 07:47:14 pm »
Опитват се да направят сензация? Разбира се, и те трябва да си изкарат хляба. Но от друга страна, колкото повече хора разберат за случая, толкова е по-голяма вероятността да открият брат ти.

Хорарът не ми се струва неблагоприятен, твоят сигнификатор е силно поставен. Луната има сходящ тригон с Марс в 10 дом, но не съм сигурна дали това може да се брои за неблагоприятно развитие в службата. Последният аспект е съвпад с ретро Меркурий - по-скоро внимавай на работа и не губи концентрация, не се разсейвай при работа с пари и клиенти.
« Последна редакция: Юни 25, 2014, 07:49:59 pm от Lilla »

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #1169 -: Юни 25, 2014, 08:16:38 pm »
Не мисля, че ще се стигне до уволнение. Аргументите ми са, че нито Венера (у10), нито Марс в 10-ти дом, нито Луната имат напрегнати аспекти с Юпитер (които ще бъдат завършени в рамките на настоящите им знаци - това уточнение е за Марс). Слънцето също няма да успее да изгори Юпитер, докато той е в Рак (съвпадът ще се осъществи в Лъв). Така че въпреки стреса и притесненията (Юпитер в 8-ми, Луна в знак на Меркурий), не мисля, че ще се стигне до реални действия.

Надявам се брат ти да се появи скоро! Стискам палци.