Акрукс, не мога да спра да се възхищавам на хорарните ти познания! Това с четене не става (като при мене), трябва си талант. Благодаря ти от сърце!
Ще пусна още една карта по-късно, тя вече се случи. Аз бях сложила един отговор, а то стана обратното. Затова искам да я пусна без обяснения, само с въпрос, който е много прост, за да разбера аз ли я разчетох грешно или и тази не работи. Между другото, Акрукс, скоро ще направя една "колекция от карти", но само мои, за обратна връзка, които карти не проработиха. Проблемът не е в твоите и на другите тълкувания, щото то е очевидно какви аспекти има и т.н. Така става само с моите карти, не и на други хора. Нямам обяснение. Може да е свързано с нещата от другата тема за свободната воля. Може и да е от Сатурн в трети дом, поне от тогава го наблюдавам, макар че ми се струва неиздържано. Не ми е удобно да твърдя, че за мен хорарната не работи. Единственото разумно обяснение е, че не задавам правилните въпроси. Това подлежи на проверка, ако ти имаш желание, сама не мога да се справя.