"Ще приемат ли сина ми в школата по рисуване?". Най-късно до края на тази седмица ще мога да дам обратна връзка. Той ме врънка отдавна, но местата са заети, евентуално може да се направи някакво изключение и да го вземат.
Като гледам Нептун в 5-ти и Венера в 5-ти на детето ми се струва, че ще стане.
Ще го приемат, Марс У3 за него и У7 за тебе, който описва школата, е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У1 за детето на негов К10, Луната, която е у-л на 4-ти от негов 3-ти дом е в хармоничен аспект с двете планети, които са основни сигнификатори на въпроса. Може да си била затруднена финансово и по тази причина да си отлагала записването му в школата. От личен дългогодешен опит, тъй като голямата ми дъщеря от малка посещаваше школи по рисуване- първо при една рекламирана учителка с частна школа, за която три години работех да ѝ пълня лакомия джоб, а тя на нищо не я научи- коригираше след децата рисунките им, за да спечелят даден конкурс и да се чува името на школата и нейното като ръководител... След това я записах при мой бивш съученик в кварталното читалище и там може да не е имала награди, защото не им пращаха творбите по конкурси, но за 40лв годишна такса научи толкова много, че без частни уроци после я приеха в университета в Мадрид.