Smarta, не се отчайвай по въпроса за децата. Явно още не му е дошло времето. Освен това, като се замисли човек, какъв живот бяха живяли евентуалните деца на тази вече замърсена планета, където и храната не е естествена, а почти навсякъде има някаква намеса (ако не ГМО, то са разни химикали и отрови).
Освен това, като се замисли човек, какъв живот биха живели евентуалните деца на тази вече замърсена планета, където и храната не е естествена, а почти навсякъде има някаква намеса (ако не ГМО, то са разни химикали и отрови).
Да, така е. Моя грешка е, че го споменах, просто ми се искаше да я успокоя, че и да не стане, не е болка за умиране. Ако е писано да има, ще стане в подходящия момент.
А аз написах коментара си да успокоя тебе, че като му е писано на човек да живее- ще живее, стига да иска и вярва в товаГМО-та, затопляне, охлаждане и всякакви други приказки са от "учените", които с това си вадят хляба- да се правят на загрижени за опазване на околната среда, все едно като се качат на самолета за поредната си среща не я замърсяват
З. ще замине ли на море в края на август?(З. не съм аз, а моя роднина, предполагам пак се гледа положението на 7 дом)
имам личен интерес, става въпрос за свекърва ми, те да си починат, но и ние малко от тях :012:Тя днес ме пита дали да заминат или не, защото има бизнес и ако заминат за седмица, може да изпусне доста поръчки, сега транзитен Юпитер й е на к9, и не само той, лунарен асц. в 3 дом, така че мисля да отидат, но исках да проверя и хорара, за да й дам отговор.
Свекърва ти е по 4д, като 10-ти от 7-ми, майката на твоя мъж и така вече всичко си е на мястото- Луната съУ4 за нея в неин 12д, Мерка У4 за нея във взаимна рецепция с Нептун У12, с който Марс у1 за нея е в тригон, Луната е пренесла светлина, така че може да отиде на море, стига да не предпочете бизнеса, защото последния аспект на Луната е със Сатурн СъУ10 за нея
Не знам, и тя не знае, чака да се освободят места в хотела и се чуди. Ще дам ОБ в края на месеца