Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1581506 пъти)

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
Re: Общи хорари
« Отговор #1740 -: Август 13, 2014, 11:20:11 am »
Х. има ли разсейки в белия дроб. На снимките са излязли петна, на скенер е след 3 дни. Днес и правят операция за хистология на друго място.
Тревожите се напразно - Луна без курс. Няма да е това, за което се притеснявате.

Сходящият съвпад между У1 и У8 показва предстоящата операция, която ще мине благополучно с желания резултат.
« Последна редакция: Август 13, 2014, 11:21:56 am от Теодор »

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #1741 -: Август 13, 2014, 12:44:34 pm »
Х. има ли разсейки в белия дроб. На снимките са излязли петна, на скенер е след 3 дни. Днес и правят операция за хистология на друго място.

Нямам какво много да допълня към коментара на Лили. Часът е на Сатурн, а не го виждам да е ангажиран със сигнификаторите :017:. Трудно ми е да избера и дали да е по първи или по седми дом, Меркурий като У1 би могло да сочи към белите дробове, но пък Луната е в седми, затова избрах Юпитер за Х. Опитах се проследя миналите аспекти - Луната има такива само със Сатурн и Марс. Не са свързани с белите дробове, по-скоро да не би "другото" място, което днес ще изследват, да е сигнифицирано от Скорпион? Юпитер е имал минали аспекти със Слънце, Меркурий, Марс - може всичко това да е лечението до момента - било е ОК. Венера е сменила знак току-що. Тя е У8 - била е в екзалтацията на Юпитер, сега пак се движи към съвпад с него, в триплицитета му - струва ми се, че опасността не е отминала още, но е силно редуцирана.
De omnibus dubitandum est

Теодор

• Hero Member
« Отговор #1742 -: Август 13, 2014, 01:21:04 pm »
Заточеният Меркурий в 6 дом според мен показва заболяването.
Има разходящ квадрат на Слънцето У6 със Сатурн У12. Юпитер У1 е в сходящ квадрат със Сатурн У12 - предстой в болница ще има, но ще се оправи! ;)
« Последна редакция: Август 13, 2014, 01:22:59 pm от Теодор »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13941
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1743 -: Август 13, 2014, 01:22:57 pm »
Х. приятел/ка ли ти е, защото съответства на 11д- Луната У1 за Х.  в неин 9д, който отговаря на лекар специалист и показва крайното развитие на здравето, като 4-ти от 6-ти, където пък е ретро Плутон, свързан с онко болестите.
Гледана по 7д, като назована по име, то Луната в неин 1д е без курс, извършила е хармоничен аспект с Нептун У1 в неин 12д, с Плутон У9 в неин 10д и със Сатурн, който е на К9, домът показващ крайния резултат на въпроса за здравето. Нептун У1 е в рецепция с Меркурий в 6д., извършил е хармоничен аспект с МарсУ9 в 8д, който е диспозитор на ПФ, в разходящ тригон е с Плутон У9  и по мое мнение няма разсейки.
Предразположеност към заболявания на белите дробове дават знак риби или близнаци, както и зловредни планети в тези два знака, разположени в 6-ти или 12д- ако разполагаш с данните ѝ погледни какво се случва в натала, Плутон къде транзитира сега.

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
« Отговор #1744 -: Август 13, 2014, 01:38:46 pm »
"Ще приемат ли сина ми в школата по рисуване?". Най-късно до края на тази седмица ще мога да дам обратна връзка. Той ме врънка отдавна, но местата са заети, евентуално може да се направи някакво изключение и да го вземат.
Като гледам Нептун в 5-ти и Венера в 5-ти на детето ми се струва, че ще стане.
Оказа се, че няма свободни места, не го приеха. Картата е на стр. 102
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #1745 -: Август 13, 2014, 02:03:21 pm »
в повечето хорари за здраве, които съм гледала, с луна без курс, притесненията наистина са се оказвали безпочвени, както каза и тедко. във вашия случай, обаче, вече има някакъв резултат, и безкурсната луна може да показва, че нещата са ясни- има резсейки. все пак аз може да греша, само предполагам...

Теодор

• Hero Member
« Отговор #1746 -: Август 13, 2014, 02:05:07 pm »
Благодаря.  :-*
У11 - групата е троново Слънце в лъв - обемна група. . У1 за детето Сатурн е в сходящ квадрат с У11 Слънце. 
Школата аз я гледам по 3-ти дом от картата, а не 3-ти от 5д, а 3 дом се управлява от Юпитер, който е в сходящ квадрат със Сатурн У5.

Колебаех се кои сигнификатори да зяпам и затова си траех по хорара. :)
« Последна редакция: Август 13, 2014, 02:07:10 pm от Теодор »

Теодор

• Hero Member
« Отговор #1747 -: Август 13, 2014, 02:08:20 pm »
в повечето хорари за здраве, които съм гледала, с луна без курс, притесненията наистина са се оказвали безпочвени, както каза и тедко. във вашия случай, обаче, вече има някакъв резултат, и безкурсната луна може да показва, че нещата са ясни- има резсейки. все пак аз може да греша, само предполагам...
а Луната в риби се води силна и мисля, че това е допълнителен плюс. :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13941
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1748 -: Август 13, 2014, 02:40:30 pm »
Че да не е само една школа по рисуване, заведи го на друго място
Марс У3 за детето (школата) е в сходящ съвпад със Сатурн У1 за него, разположени са в негов 9д- може да е по-далеко от вас, но важното е да ходи щом има желание, а може пък в тази школа да се освободи място след време, защото съвпадът е след 15* и във фиксиран знак.
Луната е във взаимна рецепция с Меркурий У5 на малкия, а последния неин аспект е хармоничен и то точно с Меркурий, който е естествен У3.

Diyana

• Hero Member
« Отговор #1749 -: Август 13, 2014, 02:53:07 pm »

Жалко. Ето тук не знам защо съм казала да. Много обичам синът на кверента да е доволен и се поддавам на преднамерено четене. Затова и няма да стане астролог от мен  :57:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #1750 -: Август 13, 2014, 03:10:31 pm »

Ако не се лъжа, имаше само "да"-та, какво е подвело в отговора, интересно...

П.п. А, то някои си казват :)
« Последна редакция: Август 13, 2014, 03:12:46 pm от Papy »

Diyana

• Hero Member
« Отговор #1751 -: Август 13, 2014, 03:29:18 pm »
Ако не се лъжа, имаше само "да"-та, какво е подвело в отговора, интересно...

П.п. А, то някои си казват :)

За мойто да - синът ѝ го броя по Сатурн, а школата - по девети дом. Иии понеже Сатурн си е в девети (макар и на задната му куспида :012:), а с управителя на девети предстои тригон след три градуса, (и най-вече поради споделената по-горе причина ;D) очебийно и безотговорно съм игнорирала факта, че У9 Венера е в знака на падението на Сатурн, а Луната е в знака на падението на У9. Мдам.

Diyana

• Hero Member
« Отговор #1752 -: Август 13, 2014, 03:36:01 pm »
ПС. И Сатурн е заточението на школата.
Ето сега накуп фрапиращи разлики в ефективността на подхода. В случая, есенциално не, добри аспекти - резултатът е отрицателен. 

В случая с техниката на Санти - неимоверна есенциална мощ за кверента, кофти аспекти. Резултат - отговорът на въпроса е не, но кверентът в края на краищата е доволен.

В хорара на Съни за Я. и Г. - есенциално не, сигнификатори в падащи домове, един положителен аспект, а отговорът е да и кверентът е доволен.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1753 -: Август 13, 2014, 03:40:42 pm »
В случая с техниката на Санти - неимоверна есенциална мощ за кверента, кофти аспекти. Резултат - отговорът на въпроса е не, но кверентът в края на краищата е доволен.

Мисля, че и моят случай беше такъв в последния ми хорар – подчертана есенциална сила за мен и същевременно слаба есенциално Луна без сходящи аспекти – дължимите пари получих още на следващия ден след задаване на въпроса, нямаше никакви проблеми в тази връзка, напротив – квезитът пръв предложи да се разплатим и извади пачката.  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Теодор

• Hero Member
« Отговор #1754 -: Август 13, 2014, 04:00:08 pm »
От аспектите на Сатурн трудно се получава нещо хубаво, особено когато рецепцията е зле. ;D