покрай твоите съмнения може майсторът да те загуби като клиент за в бъдеще.
Трябва много да е сгафил... Ако имам сериозни съмнения, бих започнала с разни проверки, че да не го виня напразно, а досега не съм си губила времето в глупости.
Майсторът е по шести дом - там са ни "слугите", водопроводчикът, икономът, кабелджията, фризьорката, козметичката, масажистът и въобще всички, които работят за нас или ни предоставят някакви услуги срещу заплащане под някаква форма. По-високо квалифицираните ни консултанти - финансов анализатор, личен адвокат и прочее "довереници" са ни по втория дом - това са секундантите ни, нашите сиви кардинали, дясната ни ръка, доверените съветници.
Да, права си. Ще кажа защо приемам 7-ми в случая. Трудно ми се удава да гледам на околните като подчинени, особено тук, в моите очи е като консултант едва ли не, капацитет с мнение, а съм възприела този начин на проследяване в картата. Втората причина е ,че аз се съмнявам в думи и дела на отсрещния човек, независимо кой, без значение, назован по име или не - това малко сляпо и буквално се следва.