Днес за това се замислих - ще успея ли някога да емигрирам, да замина да живея в друга държава?
Знам, че не е желателно да се задават въпроси с "някога", но не съм сигурна за времевия интервал - не го планирам скоро, а по принцип дали ще имам такава възможност.
Погледнах - въпросът е зададен в час на Меркурий, който е силно поставен в картата.
Ами ти нали и сега си емигрант и в чужда държава, което е отразено от разходящия съвпад на Сатурн У1 в 9д с Марс У9, както и взаимната рецепция на Сатурн У1 с Плутон У9, 10- живот и професия, свързани с чужбина в дългосрочен план.
Луната в 7д ще извърши съвпад с Меркурий У5, 8, може въпросът ти да се изпълни чрез партньорство/любов/дете, както и парите на партньора, Слънцето У7 е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У1 в 9д- възможно е да се обвържеш с някого или просто да смениш местожителството, нали 7д е 4-ти от 4-ти, сходящия квадрат на Венера У4 със Сатурн У1 в 9д показва, че няма да се задържиш на настоящото си място дълго, предстои скоро да скъсаш с това място и с настоящия адрес, но новото място при всички положения е свързано с мъж.