Днес ми се случи много неприятна изненада. Имах кандидат-магистърски изпит, за който бях учила. Мислех, че е тест, но се бях заблудила. Оказа се, че има конспект с теми, на който не пише, че е конспектът, и аз изобщо не бях разбрала. На изпита все едно ме поляха със студена вода. Не си излязох само от срам. Това ме накара да помисля по темата и взех, че я написах. От това, което написах, съм доволна, защото в крачка и за малко време направих структура. Опасявам се, че може да съм изпуснала нещо важно. Имам един ден до устния и ще подготвя целия конспект, понеже не знам на какво ще сме изпитват. Това, че не се отказах и преодолях шока, е нещо, което след известно време ще ме накара да се почувствам добре от себе си, но днес ме владее срамът от тъпата ми грешка. Бях като разбита втората половина на дена и се прибрах и легнах да спя. По някое време измежду сънищата ми дойде въпросът как съм се справила на изпита. Отворих очи и видях точния час. Изумих се, защото моментите за хорарни въпроси ги усещам много силно, а явно и сънят не е пречка. И сега си построих картата по този час. Отчасти това как съм се справила ще ми даде представа какво да чакам на устния, но в картата не задавам въпрос какво ще стане или как ще се справя на устния. Водят го по-скоро събеседване за установяване на мотивацията, но може и да си е същински изпит. Също и не питам дали ще ме приемат, защото имам друг хорар такъв отпреди два месеца и разчитам на него. Скоро всичко ще се разбере. В картата гледам, че девети дом няма много връзка с първи, но трети като за изпит има. При въпроси в минало време гледа ли се последният аспект на Луната? На пръв поглед ми изглежда добре, но не я разгледах внимателно. Не мога да си гледам собствените хорари, не знам защо.