Според мен ще има някаква промяна в дома ти, но дали ще е до 6 м. не мога със сигурност да кажа.
Варианта "квартира" го изключваме, както казваш - нежеланието ти да живееш в чуждо жилище е показано от разходящия квадрат на Луната със Сатурн, който управлява производния 4 дом.
Новия дом - собствен - го разглеждаме директно по 4ти, щом нямаш друг такъв. Управлява се от Венера в падение, не е изключено в момента и да е невидима в небето (за което не съм сигурна, но така предполагам). Венера е във 2 дом - положителният оттговор зависи на първо място от финансите, с които разполагаш.
Луната има само един сходящ аспект - секстил с Меркурий в 4 дом. Като обнадеждаващ фактор бихме могли да разгледаме рецепцията му с Венера (у4). Освен това въпросът е зададен в час на Меркурий, токо че секстилът с Луната може да се тълкува в посока "да", но за срока не съм сигурна. При всички положения би трябвало да има някакво раздвижване, поне да ти одобрят документите на кредит и да вземат по-бързо решение във връзка с отпускането му. Вече е друг въпрос дали ще успееш бързо да намериш жилище, което максимално да те устройва, да отговаря на твоите критерии и цената му да не се разминава съществено със сумата на получения кредит.