Този човек ще ми помогне ли финансово за жилището, както твърди?
Щом не се уточнява какъв ти е - роднина, шеф, приятел, може да го разгледаме по 7 дом. Няма значение, че не е назован конкретно по име, достатъчно е в момента на задаване на въпроса си мислила за него като за "човека Х.". Или най-малкото защото попада в категорията познати - те също са по 7 дом.
Първо - ако гледаме този хорар, за теб самата препоръката е да си по-борбена и инициативна, да действаш по-напористо, да не се колебаеш. На ДС изгрява Алдебаран - това е добър показател за финансовите възможности на човека Х. Твоят сигнификатор Юпитер е в неговия 2 дом, а Луната (неговия у2 и сигн. на въпроса) апликира към тригон с него и е в юпитерв знак, растяща.
От друга страна малко ме притеснява, че неговият сигнификатор Меркурий вече е навлязъл в ретро сянка и предстои преминаване на заден ход. Ако за втори негов сигнификатор вземем Слънцето, то се намира в знак на падение, но апликира към секстил с Юпитер (твоя сигнификатор).
Според мен, най-вече заради фазата на Меркурий, е възможно да има някакви колебания и впоследствие де излязат други моменти и обстоятелства, но мисля, че в една или друга форма можеш да разчиташ на подкрепа. Луната (неговите пари) апликира към съвпад с Марс (твоя у4 и у11) и тригон към Юпитер (твоя сигнификатор).