Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1581536 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13941
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #2040 -: Септември 28, 2014, 05:59:44 pm »
Здравейте! Моля Ви за помощ по хорара -  до края на 15 октомври ще ми бъде ли преведена заплатата за месец август. Благодаря Ви предварително!!
Ще си получиш парите, те са преведени от работодателя, но явно банките ги бавят с изплащането

sunshineblue

• Newbie
  • *
  • Публикации: 38
« Отговор #2041 -: Септември 28, 2014, 06:09:25 pm »
Благодаря ти, Акрукс  :-*  Ще ти дам ОВ, когато ги получа.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2042 -: Септември 28, 2014, 06:30:02 pm »
Благодаря много, akruks! А разходящия квадрат на Луната У3 за Г.М. с Юпитер, У3 за брат ми, каквоби могло да значи?
  за У3 на брат ти съм гледала Нептун

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #2043 -: Септември 29, 2014, 12:45:11 am »
Здравейте! Моля Ви за помощ по хорара -  до края на 15 октомври ще ми бъде ли преведена заплатата за месец август. Благодаря Ви предварително!!
Плащането на заплатата ще закъснее. Сатурн У1 в сходящ квадрат с Юпитер У2.

Eaglet

• Full Member
  • Публикации: 238
« Отговор #2044 -: Септември 29, 2014, 01:37:17 pm »
Този човек ще ми помогне ли финансово за жилището, както твърди?

Разпитва ме тази сутрин колко ще ми трябват, но отложих разговора за по-късно, не вярвам в безплатния обяд, макар че ми се иска да вярвам в искреността му - роден е на датата на баща ми, малко по-възрастен от него, но баща ми почина. Понякога човек се чуди защо съдбата го среща с определени хора  :)

Само да добавя, че най-вероятно ще обслужвам фирмата му с преводи безвъзмездно, докато се издължа :) До сега от там имам солидни приходи и съм ценен кадър...
« Последна редакция: Септември 29, 2014, 01:41:30 pm от Eaglet »

Теодор

• Hero Member
« Отговор #2045 -: Септември 29, 2014, 02:24:26 pm »
Квадрата няма да се осъществи засега, понеже декември Сатурн минава в Стрелец, а Юпитер ще е тръгнал ретрограден. Затова пък Юпитер ще направи отново тригон с Уран, също У1.
Преди всичко, асцендентът е ранен, така че може да стане нещо, което да обезмисли въпроса. Иначе, ако гледаме сходящия тригон между Меркурий У8 с Нептун У2, може да значи, че ще преведат парите.
Това, че Юпитер тръгва ретрограден не е положителна насока и въпреки това има знакаво квадратура между двете планети. Меркурий У8 е в знаков квадрат (и той ще става ретро) със Юпитер У2. У1 е ретро Уран във втори дом.
« Последна редакция: Септември 29, 2014, 02:49:45 pm от Теодор »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #2046 -: Септември 29, 2014, 02:25:53 pm »

Щом не се уточнява какъв ти е - роднина, шеф, приятел, може да го разгледаме по 7 дом. Няма значение, че не е назован конкретно по име, достатъчно е в момента на задаване на въпроса си мислила за него като за "човека Х.". Или най-малкото защото попада в категорията познати - те също са по 7 дом.

Първо - ако гледаме този хорар, за теб самата препоръката е да си по-борбена и инициативна, да действаш по-напористо, да не се колебаеш. На ДС изгрява Алдебаран - това е добър показател за финансовите възможности на човека Х. Твоят сигнификатор Юпитер е в неговия 2 дом, а Луната (неговия у2 и сигн. на въпроса) апликира към тригон с него и е в юпитерв знак, растяща.

От друга страна малко ме притеснява, че неговият сигнификатор Меркурий вече е навлязъл в ретро сянка и предстои преминаване на заден ход. Ако за втори негов сигнификатор вземем Слънцето, то се намира в знак на падение, но апликира към секстил с Юпитер (твоя сигнификатор).

Според мен, най-вече заради фазата на Меркурий, е възможно да има някакви колебания и впоследствие де излязат други моменти и обстоятелства, но мисля, че в една или друга форма можеш да разчиташ на  подкрепа. Луната (неговите пари) апликира към съвпад с Марс (твоя у4 и у11) и тригон към Юпитер (твоя сигнификатор).

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Теодор

• Hero Member
« Отговор #2047 -: Септември 29, 2014, 02:27:22 pm »

Разпитва ме тази сутрин колко ще ми трябват, но отложих разговора за по-късно, не вярвам в безплатния обяд, макар че ми се иска да вярвам в искреността му - роден е на датата на баща ми, малко по-възрастен от него, но баща ми почина. Понякога човек се чуди защо съдбата го среща с определени хора  :)

Само да добавя, че най-вероятно ще обслужвам фирмата му с преводи безвъзмездно, докато се издължа :) До сега от там имам солидни приходи и съм ценен кадър...
Да, ще помогне според мен.

Може нещата да се случат малко по - бавно. :)
« Последна редакция: Септември 29, 2014, 02:30:38 pm от Теодор »

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #2048 -: Септември 29, 2014, 03:29:56 pm »
Един технически въпрос относно днешните хорари: имаме Луна в началото на Стрелец и Венера на последен градус Дева. Ако така гледаме, последен аспект на Луната е квадрат Венера. Само че довечера около полунощ Венера отива във Везни, а Луната има още половин знак да минава. Тогава последният аспект е тригон с Юпитер. Кое е вярното? Хорарната карта снимка ли е или е филмче?

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #2049 -: Септември 29, 2014, 03:33:32 pm »
Един технически въпрос относно днешните хорари: имаме Луна в началото на Стрелец и Венера на последен градус Дева. Ако така гледаме, последен аспект на Луната е квадрат Венера. Само че довечера около полунощ Венера отива във Везни, а Луната има още половин знак да минава. Тогава последният аспект е тригон с Юпитер. Кое е вярното? Хорарната карта снимка ли е или е филмче?
Филмче, но само в рамките на знака, в който се намира планетата. В този случай, Венера ще изпревари Луната и последен нейн аспект е с Юпитер.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #2050 -: Септември 29, 2014, 03:33:45 pm »
В случая Луната няма да завърши престоя си в Стрелец с квадрат към Венера. Венера сменя знак, прави ингрес във Везни.

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #2051 -: Септември 29, 2014, 03:39:07 pm »
Браво! Благодаря ви! И аз така го мислех, че Луната с движението в нейния знак определя времето на филмчето, но не ме бива много в хорарите и затова реших да попитам! :) Е, днешните хорари си имат тригон, а не квадрат. Прелест!

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #2052 -: Септември 29, 2014, 03:43:22 pm »
Днес ви е ден за обнадеждаващи хорари - задавайте въпроси, на които искате да получите утвърдителен отговор  :29:

Eaglet

• Full Member
  • Публикации: 238
« Отговор #2053 -: Септември 29, 2014, 04:53:40 pm »
Благодаря ви - тази помощ ми е обещана отдавна, днес ми се напомни да разчитам и се искаше по-подробно обяснение от моя страна каква точно е вероятната сума, но не бях сама, а чакам тая банка да каже почвай да търсиш жилище. Разговорът се отложи за след няколко седмици, а аз пък ще отложа търсенето на жилище и сключване на договор по ретро Меркурий. Може би така забавянето си има обяснение?

akruks

• Hero Member
« Отговор #2054 -: Септември 29, 2014, 07:21:56 pm »
Благодаря ви - тази помощ ми е обещана отдавна, днес ми се напомни да разчитам и се искаше по-подробно обяснение от моя страна каква точно е вероятната сума, но не бях сама, а чакам тая банка да каже почвай да търсиш жилище. Разговорът се отложи за след няколко седмици, а аз пък ще отложа търсенето на жилище и сключване на договор по ретро Меркурий. Може би така забавянето си има обяснение?
Обяснението за забавянето дава ретро Уран У3 в 4д- търсене, сключване на договор за покупка на недвижима собственост. Марс У4 е в сходящ тригон с Уран У3, както и с Юпитер У1 в 8д, Луната У8 в сходящ съвпад с Марс У4, последният аспект на Луната е тригон с Юпитер У1, така че нещата ще се развият благоприятно за теб, а колкото до помощта от страна на човека, за когото питаш, то на самия него му предстои промяна по отношение на дом, недвижима собственост- Венера У4 в последен градус на знак дева, с диспозитор Меркурий У1 за него- дали не се кани да продаде негово жилище, което му е ненужно или в тежест, защото Венера У4 отива към съвпад със Слънцето У3, което пък е в падение в знак на Венера? Колкото до съмненията ти дали е е искрен с приказките си, то Луната У2 за него е извършила квадрат с Нептун в негов 9д, твой 3д- има неясноти, свързани със съд, юридически инстанции относно неговите финанси или дължи пари на споменатите- има нещо в тази връзка, което не знаеш, тъй като Луната е в твоя 12д. Луната У2 за него няма аспект със Сатурн У2 за теб, така че пари няма да ти даде, може да ти ги даде под форма на жилище или да ти помогне в кредитиране за жилище.