Весо, що се отнася до фалита на държавата, ние все сме пред фалит, все затягаме коланите, постоянно вдигат цената на тока и на оновните услуги и пак оцеляваме. Вече в продължение на почти 25 години.
Въпросът ти отнасям към втори дом - става дума за лични ресурси, пари, финансови възможности, а не за отношенията ви с електроразпределителното дружество по принцип.
Да, положението никак не е цветущо, то се вижда - Венера в знак на падение, в лъчите на Слънцето (приемам я за изгорена) и в неблагоприятна позиция по дом. Но обнадеждаващото е, е скоро ще направи ингрес и влиза в знак на достойнство. Това няма да те направи по-богат, но е предпоставка да успеете да свържете някак двата края, макар и на ръба.
Луна в 8 дом говори за зависимост от чужди ресурси. Разположена е в юпитеров знак, но неприятното е, че се намира между два малефика.
Апликира към съвпад с Марс в 8 дом - евентуално би могъл да разчиташ на някаква финансова помощ (тригонът с Юпитер също помага) - нямаш ли право на обезщетения по безработица? Доколкото знам, не само при съкращение, а и при напускане по взаимно съгласие имаш право да вземаш обезщетения от борсата, макар и за по-кратко и в по-малък размер. Мисля, че условието беше да има стаж на последното ти месторабота с определена продължителност.
Също така тази позиция на Луната може да говори и за средства, получени назаем. А може и да е помощ, потърсена от някоя социална служба.
Абе мама му стара, толкова пари ми удържат за данъци и осигуровки, все мързеливи мангали ли ще ги лапат!? Ако ще ни облагат с толкова данъци, предпочитам тези пари да отидат за хора, които наистина се нуждаят!