Прав си Отидох да видя жилището, за което попитах в хорара, но не веднага на другия ден, както възнамерявах - нещо не ми се получи, брокерите така и не ме потърсиха. Чак след седмица се присетих за него и звъннах на друг брокер - вчера вечерта го гледах и ми хареса, смятам да го купувам, ако в понеделник не харесам едно друго. Ще избирам между него и невидяното още от мен жилище и ще купя едното от двете.
Този човек ще ми помогне ли финансово за жилището, както твърди?
Може ли да помоля за помощ по тази карта.Въпрос - къде ми е калъфа с картите (документите - лична, банкова, пропуск за университет, спорт и т.н.)? От една седмица не съм ги ползвала, сменях чантите, сега ми се налага и не намирам калъфа. Държа ги извън портфейла.Търсих няколко часа безуспешно и затова пускам този хорар.Моля, дайте някаква идея!
Намерих!!!В гардероба (североизток) на високия рафт във вакумен плик. В една от чантите, в заден джоб, с която бях забравила, че съм била последно.akruks, благодаря много :58:
Здравейте,ако имате време да кажете нещо по въпроса ми , ще съм много благодарна. ... че направо незнам, какво да правя Ще успея ли да убедя шефа да отпусне парите, които ми трябват за новогодишното парти за служителите на фирмата?Малко си мени мнението, вчера каза едно , днес друго ... А аз от скоро работя с него, и не му познавам номерата ощеБлагодаря Ви.
Здравейте,И аз с един въпрос за работа:Ще има ли ефект ако говоря с ръководителя/чужденец/ относно заплащане?С тази луна накрая на знака май май няма смисъл ...Ще съм благодарна ако някой изкаже мнение. Него по 10 дом ли го гледам?
До края на тази година ще продължа ли работа на настоящото ми работно място. Ще има ли уволнения/съкращения?
Не се притеснявай за парите, ще се разберете с шефа
по 7д, като назован- Меркурий У7, У9 е в сходящ хармоничен аспект с ЮПитер У1Слънцето У 8 в сходящ съвпад с твоя У2, така че може да се надяваш на добро и стабилно заплащане, Луната без курс до АСЦ показва , че няма за какво да се притесноваш