(Втори опит.)
Аз питам за мой познат, който е в голяма криза някаква. Има финансови проблеми, професионално не му върви, жена му не е добре и др. Питам как ще се развият нещата за него, ще има ли успех в неговите си начинания, най-вече професионални.
Неговият сигн.Сатурн прави секстил с ПФ, която му е на АС, може би ще има успех. Положението на неговия У1 в 11 дом отразява това, че в момента се е концентрирал върху бъдещите проекти и работи с групи хора. Юпитер негов У2 захожда към квадрат към Сатурн след 3*, предполагам, че след три месеца финансовото положение ще се утежни още. Макар, че Юпитер кога тръгва ретро? Ако една планета заради ретро движение минава три пъти през една точка, как се отразява в хорарната карта? Венера негов У10 и У5 ще съвпадне със неговия У1 и предполагам, че пак ще измисли някакъв бизнес проект. Но тя е в марсов знак, падение? Слънцето негов У8 ще дойде и то на У1, може ли да се каже, че ще получи финансиране от съдружник, партньор? Като се намират в Скорпион, сигурно за месеци става дума. Само това за жена му ме е шубе да гледам. Някой може ли да е смел вместо мен? Луната последен аспект куинконс с Меркурий. Най не обичам куинконси за последен аспект, нищо не ми казват.