Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580777 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
Re: Общи хорари
« Отговор #2340 -: Ноември 24, 2014, 09:54:10 am »
Аз имам оригинален Windows XP на оригинален инсталационен диск, жалко, че не сме от един град, за да ти го дам.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2341 -: Ноември 24, 2014, 06:48:24 pm »
На излизане обаче се случи нещо много странно. Една пациентка дойде и си беше вързала кученцето отвън, а то като ме видя, започна да вие срещу мен (не да лае, а да вие), а аз само му се бях усмихнал. Това дали не е някакъв знак за нещо? 
Знак е, че кучето може да има глисти  :D

akruks

• Hero Member
« Отговор #2342 -: Ноември 24, 2014, 07:00:20 pm »
Един хорарен въпрос, ако на някой му се занимава  :)

Има ли по-сериозен проблем с лаптопа ми, на който трябва да обърна внимание?

6:58 ч., Варна, 24.11.2014

Тази сутрин едва успях да стартирам уиндоуса и сега се чудя дали да го изключвам или да оставя на стенд бай, че може да не тръгне после. Компютърът е купен преди 5 години, но точно сега разходи за нов такъв не мога да си позволя.
През лятото на 2012 имах подобен проблем на няколко пъти и се разреши, след като ми преинсталираха XP-то и по принцип, дори да си работи, лаптопа има нужда на 2г да му се прави профилактика- да се отвори и почисти, да му смени батерийката за часовника и датата, да му се капне наново сребърна паста, за да не прегрява, и всичко това приключва с частично преинсталиране.
По твоя хорар не мисля, че лаптопа ти има сериозна повреда, та чак да се стигне до купуване на нов, този ще ти служи още.

Happy58

• Гост
« Отговор #2343 -: Ноември 24, 2014, 07:28:42 pm »
Ще купя ли това жилище?

Продава се на търг, точно до нас е. За съжаление търгът е сега в петък, а аз видях едва вчера. Утре ще звъня на банката, за да проверя предлагат ли подобен продукт за такива случаи и какво може да се направи. Позачетох се доста как се случват нещата и кой знае, може в петък никой да не го купи, може пък банката да ме изненада утре... :)

извън хорарите е, но да кажа - ако търга е за неизплатен апартамент, който се предлага от частен съдебен изпълнител, има голяма вероятност един ден да имаш проблеми с предишните собственици. Нашето законодателство не е подготвено за такива искове. Не те съветвам да взимаш такъв апартамент. Или пък поискай писмен отказ с нотариална заверка с отказ от бъдещи искове от собствениците.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2344 -: Ноември 24, 2014, 07:55:03 pm »
По този въпрос, дано се вижда и картата  :)
все пак първата карта си показва най-точно и по нея съм дала точен отговор, за разлика от следващата, на която дадваш ОВ, но обратната връзка важи и по първия ти въпрос по отношение на жилище:
http://astra.la/forum/index.php?topic=164.msg7704#msg7704

Eaglet

• Full Member
  • Публикации: 238
« Отговор #2345 -: Ноември 24, 2014, 08:53:19 pm »
извън хорарите е, но да кажа - ако търга е за неизплатен апартамент, който се предлага от частен съдебен изпълнител, има голяма вероятност един ден да имаш проблеми с предишните собственици. Нашето законодателство не е подготвено за такива искове. Не те съветвам да взимаш такъв апартамент. Или пък поискай писмен отказ с нотариална заверка с отказ от бъдещи искове от собствениците.

В петък ще отида да видя какво ще стане на търга за това жилище без да участвам, интересно ми е. Пазаря се в момента за друго, ако не стане - продължавам да търся.

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #2346 -: Ноември 28, 2014, 04:02:56 pm »
съфорумка пита ще я пуснат ли на семинара. решението зависи от шефа й. тя си задава въпроса

не е отишла. каза, че се радва, защото не е искала да ходи.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2347 -: Ноември 28, 2014, 04:30:14 pm »
не е отишла. каза, че се радва, защото не е искала да ходи.
от начина, по който е зададен въпроса помислих, че иска да отиде, но не се знае дали шефът ще я (до)пусне, но благодаря за обратната връзка  :)

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2348 -: Ноември 29, 2014, 12:43:42 pm »
Използвали ли сте хорар за определяне АСЦ на някой човек? 2 пъти пускам хорар, за да определя АСЦ и 2-та пъти отговора е един и същ. Излиза АСЦ Лъв с Юпитер в първи дом. Интересното е че по натал този човек има Слънце секстил Юпитер, а според хорара Слънцето е с-р на АСЦ.  :017:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #2349 -: Ноември 29, 2014, 04:44:57 pm »
Използвали ли сте хорар за определяне АСЦ на някой човек?

Навремето една астро(психо)ложка използва хорар, за да определи градуса на Асцендента ми. Естествено сгреши.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2350 -: Ноември 29, 2014, 05:09:32 pm »
Хм... две противоречиви мнения  :017: На мен по-интересното в случая ми беше, че и двата дена, в които пускам хорара излиза абсолютно един и същ Асцендент  :)

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #2351 -: Ноември 29, 2014, 06:13:37 pm »
Ако ги пускаш горе-долу по едно и също време (в рамките на плюс-минус 1 час или там колко беше), логично е АЦ да е същият.

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2352 -: Ноември 29, 2014, 06:23:27 pm »
Така си е, Рептилчо. Ама не съм ги пускала умишлено по едно и също време. Даже не помнех в колко часа вчера съм пускала другия хорар. Беше си чисто и просто съвпадение.  :29:

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #2353 -: Ноември 30, 2014, 12:56:48 pm »
А кое гледате за асц при човека- асц на хорарната карта или дсц на същата  ?
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2354 -: Декември 01, 2014, 01:50:02 pm »
Ще се осъществи ли пътуването, което сме намислили с X да му гостувам за този уикенд или ще се наложи да го отложим? Лошото е, че днес колежката ми каза, че баба ѝ получила втори инсулт и ако се спомине, както тя мисли, че ще стане, ще ѝ се наложи да отсъства ден-два, а пък ако се случи в края на тази седмица, тогава фирмата няма да ме пусне и аз да отсъствам.  ??? Лично аз се чувствам много скапан и имам нужда от почивка и се надявам да стане пътуването ми, колкото и егоистично да е от моя страна.
Ако пък се случи да се отложи, в крайна сметка дали ще стане през този месец?