Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580704 пъти)

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
Re: Общи хорари
« Отговор #2355 -: Декември 01, 2014, 03:53:31 pm »
Веско, Луната е в сходящ хармоничен аспект с У3 - Меркурий. Преди да излезе от знака ще направи тригони със Слънцето, Венера и Юпитер. Според мен отговорът е "да" - ще пътуваш.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2356 -: Декември 01, 2014, 03:59:27 pm »
Не искам да бъда черногледа, но последния аспект на Луната е квадрат с Марс, освен това няма сходящ аспект между У1 и У3, както и между У1 и У7 (приятеля).

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2357 -: Декември 01, 2014, 04:18:10 pm »
Ще се осъществи ли пътуването, което сме намислили с X да му гостувам за този уикенд или ще се наложи да го отложим? Лошото е, че днес колежката ми каза, че баба ѝ получила втори инсулт и ако се спомине, както тя мисли, че ще стане, ще ѝ се наложи да отсъства ден-два, а пък ако се случи в края на тази седмица, тогава фирмата няма да ме пусне и аз да отсъствам.  ??? Лично аз се чувствам много скапан и имам нужда от почивка и се надявам да стане пътуването ми, колкото и егоистично да е от моя страна.
Ако пък се случи да се отложи, в крайна сметка дали ще стане през този месец?
Ще пътуваш при Х на гости, но няма да е този уикенд
Меркурий У3, У7 е в знак на Юпитер У1 и в сходящ хармоничен аспект с него, Луната пренася светлина между тях с хармоничен аспект
« Последна редакция: Декември 01, 2014, 04:22:18 pm от akruks »

The_One

• Hero Member
« Отговор #2358 -: Декември 01, 2014, 04:21:08 pm »
За развитието на въпроса в бъдеще нали се гледа 4 дом? Тук пак Мерк е управител. Аз съм пропуснала квадрата на Луната с Марс. Заради предходните й аспекти допускам, че всичко ще върви по план и в последния момент ще се появи нещо непредвидено.  Но все пак Луната е в хармоничен аспект с естествения сигнификатор на въпроса, който се явява и У3. Предстои й  тригон със сигнификатора на Веско.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2359 -: Декември 01, 2014, 05:23:47 pm »
освен това няма сходящ аспект между У1 и У3
Как да няма - Меркурий У3 в сходящ тригон с Юпитер У1? Това, което ме притеснява е, че преди тригона си Меркурий ще изгори от Слънцето У6. Дано все пак да не се отложи, за да не взема непредвидено решение относно тази работа.
« Последна редакция: Декември 01, 2014, 05:30:08 pm от Veselin »

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2360 -: Декември 01, 2014, 05:27:08 pm »
Благодаря на всички ви!
Дано да се осъществи пътуването, понеже може след месец декември да нямам тази възможност, а и съм получил от X пари за пътни.
Колежката по кой дом и с-р трябва да се гледа? Все пак, от нея зависи какво ще стане. Миналата седмица ми каза, че няма да има проблем, а сега се оказва друго. Не че не ѝ съчувствам, но и аз тази  години преживят немалко лоши неща и мисля, че заслужавам поне ден-два отдих далеч от Пловдив.
« Последна редакция: Декември 01, 2014, 05:28:43 pm от Veselin »

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2361 -: Декември 01, 2014, 05:33:06 pm »
Как да няма - Меркурий У3 в сходящ тригон с Юпитер У1? Това, което ме притеснява е, че преди тригона си Меркурий ще изгори от Слънцето У6. Дано все пак да не се отложи, за да не взема непредвидено решение относно тази работа.
Меркурий и Нептун са в сепариращ квадрат, Веско. Аз използвам модерните управители...

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2362 -: Декември 01, 2014, 05:36:09 pm »
В какъв смисъл сепариращ? Не ми е ясен този термин. Този квадрат е разходящ вече.
Можеш ли да ми кажеш откъде би могла да дойде пречката? Доколкото говорих с отдел човешки ресурси, няма проблем да си взема отпуска от петък до понеделник включително (понеже не може да си взема само за събота и неделя).

The_One

• Hero Member
« Отговор #2363 -: Декември 01, 2014, 05:37:49 pm »
Доколкото знам в хорарната астрология се използват само старите управители, т.е. работи се с планетите до Сатурн. Но аз не съм толкова запозната - нека някой, който повече се занимава с хорари да обясни.

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2364 -: Декември 01, 2014, 05:40:05 pm »
В какъв смисъл сепариращ? Не ми е ясен този термин. Този квадрат е разходящ вече.
Можеш ли да ми кажеш откъде би могла да дойде пречката? Доколкото говорих с отдел човешки ресурси, няма проблем да си взема отпуска от петък до понеделник включително (понеже не може да си взема само за събота и неделя).
Сепариращ и Разходящ е едно и също нещо, Веско. Както Апликиращ и Сходящ са едно и също нещо  :72:

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2365 -: Декември 01, 2014, 05:41:07 pm »
Ами щом е разходящ, значи няма отношение към бъдещи събития.

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2366 -: Декември 01, 2014, 05:48:23 pm »
Спора сега е относно модерните и старите управители. Аз лично използвам модерните, но в името на точността ще проуча и как стои въпроса със старите управители  :)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #2367 -: Декември 01, 2014, 05:54:36 pm »
Спора сега е относно модерните и старите управители. Аз лично използвам модерните, но в името на точността ще проуча и как стои въпроса със старите управители  :)
И аз съвсем от скоро започнах да включвам и старите управители
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2368 -: Декември 01, 2014, 06:40:19 pm »
За развитието на въпроса в бъдеще нали се гледа 4 дом?
За завършека на въпроса се гледа 4д от дома, по който е въпроса, в случая кратко пътуване, среща по 3д, а 4-ти от 3-ти е 6д, Луната, която е диспозитор на ПФ в 5д и У3 са в сходящ хармоничен аспект с К6 и с Юпитер в 6д

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2369 -: Декември 01, 2014, 07:52:23 pm »
Не би ли трябвало да се гледат и двата управителя? Едните може да показват минало/и събитие/я, другите - бъдещо/и.