Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580614 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #2475 -: Декември 09, 2014, 09:03:04 pm »
Само че това, което е било тогава, може да е различно от сега, затова по новата карта не може ли да се каже нещо?
така е, може да е различно и може  по новата карта да се види новото, но аз не мога да го видя, просто има карти, които не ми "говорят"
миналия месец рано една сутрин се събудих с мисълта къде ли е брат ти и построих карта, по която също нищо не видях, може би не ми е дадено да знам

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2476 -: Декември 09, 2014, 10:37:05 pm »
така е, може да е различно и може  по новата карта да се види новото, но аз не мога да го видя, просто има карти, които не ми "говорят"
миналия месец рано една сутрин се събудих с мисълта къде ли е брат ти и построих карта, по която също нищо не видях, може би не ми е дадено да знам
???
И аз не мога да разбера нищо по картите, които правя за него. Не мога да разбера само защо да не трябва да знам.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #2477 -: Декември 09, 2014, 10:58:54 pm »
???
И аз не мога да разбера нищо по картите, които правя за него. Не мога да разбера само защо да не трябва да знам.
Може би защото трябва да спреш да гледаш по картите.  ;) Брат ти е избрал да замине и трябва да уважиш избора му-той е пълнолетен мъж.  :012: Сигурно е време да се огледаш по девойките,да мислиш малко по-марсово за тях.  :d030: :38: :-*

Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2478 -: Декември 10, 2014, 06:42:52 am »
Може би защото трябва да спреш да гледаш по картите.  ;) Брат ти е избрал да замине и трябва да уважиш избора му-той е пълнолетен мъж.  :012: Сигурно е време да се огледаш по девойките,да мислиш малко по-марсово за тях.  :d030: :38: :-*
Хубаво, решил е да замине (ако въобще е така, понеже само гадаем), но това не се прави по този начин. Освен това, където и да е, пребиваването му е извън закона...
Щях да уважа избора му, ако ми беше казал. За да бъде уважен, трябваше и той да ни уважи като каже поне какво е станало с него (ако може де, понеже ако е отвлечен, едва ли ще допуснат да ни се обади).

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #2479 -: Декември 10, 2014, 09:04:18 am »
веско, и аз гледах за брат ти на идзин, вече 2 пъти. падат се все хубави хексаграми. след нова година ще се върне, обещавам ти!  :)

ако и моят брат беше изчезнал така, и аз щях да задавам постоянно въпроси.  всеки би се притеснил при такава ситуация, нормално е.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2480 -: Декември 10, 2014, 09:12:15 am »
Благодаря ти много, нереална!!!
Тази сутрин слушах по радиото как полицията издирвала Петко Сертов из баири, преглеждала записи от видеокамери, пуснат е за издирване от Интерпол. А за моя брат не си мръднаха пръста (абсолютно съм сигурен, че не са го търсили никъде). Чудя се ако това продължава, дали да не подадем жалба срещу бездействието им, но не знам къде - в Страсбург ли ще е най-ефективно?

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12755
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #2481 -: Декември 10, 2014, 09:59:41 am »
По молба на Скорпионче поставям картата й с въпроса, който я вълнува :" Ще си изкарам ли добре на фирменото парти ?"  В момента няма възможност сама да го направи. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #2482 -: Декември 10, 2014, 11:06:04 am »
По молба на Скорпионче поставям картата й с въпроса, който я вълнува :" Ще си изкарам ли добре на фирменото парти ?"  В момента няма възможност сама да го направи. :)
ами тя вече си е подготвила тоалета за плануваното парти, с намерението да се хареса и да се забавлява, може да спечели от томбола ако организират, но като краен резултат няма да е съвсем доволна, заради похарчените пари за цялата дандания, а може да флиртува, но до края няма да се стигне

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #2483 -: Декември 10, 2014, 05:10:38 pm »
" Ще си изкарам ли добре на фирменото парти ?" 
Скорпионче, с този ретро юпитер в 8 и плутон в 1-ви да не би да се колебаеш дали да ходиш ... нещо ти е потиснато. все пак ще си изкараш хубаво, въпреки, че няма да се случи точно това "добре", на което се надяваш. настрой се по-оптимистично   :29:

п.с.  може да има някаква промяна в организацията на партито.
« Последна редакция: Декември 10, 2014, 05:13:38 pm от nerealna »

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2484 -: Декември 10, 2014, 05:17:08 pm »
Ще работя ли във вторник?

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #2485 -: Декември 10, 2014, 05:50:19 pm »
Благодаря ви за помощта,много.И да си призная нямам желание да ходя.Има четири колежки,с които съм по-близка,като три от тях няма да ходят.Ако и четвъртата  се откаже,ще се депресирам напълно. :(
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

akruks

• Hero Member
« Отговор #2486 -: Декември 11, 2014, 06:09:32 pm »
Ще работя ли във вторник?
Луната е на 6гр от тригон с Уран У6, така че сигурно ще работиш на 16-ти, вторник- нали за тази дата питаш?

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2487 -: Декември 12, 2014, 11:37:52 am »
Луната е на 6гр от тригон с Уран У6, така че сигурно ще работиш на 16-ти, вторник- нали за тази дата питаш?
Въпроса ми беше провокиран от факта, че тогава няма да имаме ток почти целия ден и още нямам яснота, но като гледам този ретро Уран най-вероятно ще ме извика по-късно на работа. Ех, големи експлоататори са значи-т'ва да нямаш ток и да работиш...  :o

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #2488 -: Декември 12, 2014, 02:39:47 pm »
Много ви моля,отново,за помощ-въпросът ми е "лъже ли ме Анелия"? (приятелка ми е)
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

akruks

• Hero Member
« Отговор #2489 -: Декември 12, 2014, 03:30:50 pm »
Много ви моля,отново,за помощ-въпросът ми е "лъже ли ме Анелия"? (приятелка ми е)
С Нептун в неин 1д може да не е докрай искрена, дори се очертава конфликт между вас, може да развалите приятелството си- Венера У1 за теб в сходящ квадрат с Уран У1 за нея