Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580566 пъти)

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
Re: Общи хорари
« Отговор #2565 -: Декември 17, 2014, 07:35:56 pm »
2 дом е само за вещи и недвижимо имущество.
2 дом е само за движимо имущество. вещите са движимо имущество:)

Happy58

• Гост
« Отговор #2566 -: Декември 18, 2014, 08:47:48 am »
Хепи, на теб май ти се ходи на парти и си просиш покана  :)  пожелавам ти да си сред поканените и да омаеш някой момък!  :13:

ПП И да почерпиш после орисницата!!!

ее, недей така де, виж че ходатайствам за всички ни :)

Орисницата ще я черпя няколко пъти, само да дойде момъка! :)

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #2567 -: Декември 18, 2014, 07:28:17 pm »
Е-е, навихте ме да пусна същия въпрос. Парите ги няма, прежалени са, въпросът е ще се намерят ли или са безвъзвратно изчезнали/изгубени/откраднати. Хорарът е за деня и часа, когато видях, че ги няма и се зачудих къде са.

У2 Сатурн, изгорен — не се виждат. Ако тълкуваме по-буквално, "изгорели" са. По-скоро не са откраднати, няма разходящ аспект с Меркурий или У7. Остава въпросът къде са затрити и ще се намерят ли.

Ядосал си се за тези пари. Ако имаше деца, щях да кажа, че или те, или- приятелите им, ако не са профукани в нещо хазартно/спекулативно, имат отношение към "изчезването" им.  Като краен резултат- ше се върнат при теб парите.
« Последна редакция: Декември 18, 2014, 08:12:14 pm от Uran »

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #2568 -: Декември 18, 2014, 07:59:37 pm »
От днес нататък ще спре ли Р-съседката,да се заяжда със семейството ни?
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #2569 -: Декември 18, 2014, 08:10:02 pm »
Да, ще спре.

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #2570 -: Декември 18, 2014, 08:11:21 pm »
Да, ще спре.

Уран,от твоята клавиатура в божия монитор,че ми писна от тая психопатка.Надявам се вчерашния скандал с половинката да е вразумил.Благодаря!
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12755
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #2571 -: Декември 18, 2014, 08:26:01 pm »
"Ще се срещнем ли с Х. другата седмица ?"
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

nerealna

• Hero Member
« Отговор #2572 -: Декември 18, 2014, 08:35:34 pm »
аз съм за "не".
нещо за пари ли ще е срещата ? /ако прецениш отговори :) /

Рени

• Hero Member
« Отговор #2573 -: Декември 18, 2014, 08:49:40 pm »
Благодаря, Нереална за вниманието- не, за по питие и сладка приказка . :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2574 -: Декември 18, 2014, 09:10:33 pm »
Меркурий у3 за теб е в сходящ хармоничен аспект с Нептун У3 на Х., Луната ще направи съвпад за последен аспект със Сатурн У1 за Х, така че ще се срещнете на приказки и питие :)

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #2575 -: Декември 18, 2014, 09:17:13 pm »
Ядосал си се за тези пари. Ако имаше деца, щях да кажа, че или те, или- приятелите им, ако не са профукани в нещо хазартно/спекулативно, имат отношение към "изчезването" им.  Като краен резултат- ше се върнат при теб парите.

Исторрията е: ще се качвам в метрото, бъркам да си извадя картата, напипвам в съседство липса на пари. Първото, което ми хрумна, беше, че някой по-сръчен ги е дръпнал. После — че съм ги оставил вкъщи. Нямаше време за ядосване, трябваше да бързам. Но ги чакам да се появят, де, оптимист съм :012: Ако/когато има промяна по случая, ще кажа.

nerealna

• Hero Member
« Отговор #2576 -: Декември 18, 2014, 09:38:37 pm »
Благодаря, Нереална за вниманието- не, за по питие и сладка приказка . :)
благодаря и аз;) следя парс фортуна. тук е във 2-ри дом, но е на  3 гр. от 3-ти дом, така че може да се отчете в 3-ти в случая.
понеже ти се представяш и от ретро планета в квадрат с луна, човека Х. в последен градус, в третите ви домове има заключени знаци, в негов 3 дом ретро уран и т.н.,  мисля че срещата няма да е във фиксираното от теб време , за което питаш.

Happy58

• Гост
« Отговор #2577 -: Декември 18, 2014, 09:39:02 pm »
Исторрията е: ще се качвам в метрото, бъркам да си извадя картата, напипвам в съседство липса на пари. Първото, което ми хрумна, беше, че някой по-сръчен ги е дръпнал. После — че съм ги оставил вкъщи. Нямаше време за ядосване, трябваше да бързам. Но ги чакам да се появят, де, оптимист съм :012: Ако/когато има промяна по случая, ще кажа.

имаш ли тежки транзити към нещо, свързано с 2 дом? Ако сумата наистина е голяма, това трябва да присъства.

Рени

• Hero Member
« Отговор #2578 -: Декември 18, 2014, 09:46:48 pm »
благодаря и аз;) следя парс фортуна. тук е във 2-ри дом, но е на  3 гр. от 3-ти дом, така че може да се отчете в 3-ти в случая.
понеже ти се представяш и от ретро планета в квадрат с луна, човека Х. в последен градус, в третите ви домове има заключени знаци, в негов 3 дом ретро уран и т.н.,  мисля че срещата няма да е във фиксираното от теб време , за което питаш.

Цитат
мисля че срещата няма да е във фиксираното от теб време , за което питаш.

Да, тук може да има разминаване .Ще дам обратна връзка другата седмица.:)

Рени

• Hero Member
« Отговор #2579 -: Декември 18, 2014, 09:47:38 pm »
Меркурий у3 за теб е в сходящ хармоничен аспект с Нептун У3 на Х., Луната ще направи съвпад за последен аспект със Сатурн У1 за Х, така че ще се срещнете на приказки и питие :)

Благодаря, Акрукс за вниманието. :)