По картата излиза, че колежката ти ще има влошаване на здравето, както и прекъсване на работа във връзка с това, докато за теб излиза подобрение на здравето, така че няма причина да не работиш, а колкото до последните ти заключения, че когато си работил на два пъти смени на колежките ти се е случвало нещо у дома ти, не си втълпявай подобни неща, не са виновни работата и колежките ти за това, което се е случило, нито пък ти си виновен, дори да си беше у вас, то кучето ти пак щеше да си отиде, защото му е дошло времето.
Значи в крайна сметка ще ми се наложи да работя извънредно, пак ли?
Сигурно заради опозицията на Марс и Луната с Юпитер, нали?
Не знам доколко подобрение ще имам, при положение, че днес се чувствам още по-зле от предишните дни, но ще видим.
Не казвам, че колежките ми са виновни за това, просто има някаква връзка все пак. Не мисля, че е случайно, че брат ми изчезна точно когато беше последния работен ден на онази колежка, с която работех преди.
За сегашната не съм сигурен, че наистина е болна, а и често ме кара да си разменяме смени поради една или друга причина, както на нея ѝ е изгодно.
А и от фирмата трябваше да ме пуснат да търся брат ми, когато изчезна, а не са ме натирят да работя по 11 часа на ден 2 седмици подред. Сега, дори и да ме накарат да работя, няма да го направя, ако ще да ме уволнят дисциплинарно. А и за 10-те лева, които ще ми платят за извънредното време, не си струва въобще.