За обувки става въпрос. Обадих се на една фирма да ми изработят обувки от лак-утре трябва да мина през магазина им и ако ми пасват на чантата ще ги купя. Въпроса ми беше по скоро дали ще направя покупката, която съм запланувала. Страшно искам да ги купя...
Ще успея ли да се класирам за един курс, има ограничен брой места, кандидати много, по резултат от тест е?Обратна връзка в средата на месеца
16:57 софияКъде са парите
обратна връзка има ли?
Здравейте,Сестра ми е сгафила на работата си и сега не знае какво и предстои.Ще уволнят ли сестра ми ?Въпросът го задавам аз.
Забравих, извинявам се записах се онлайн
Може и да стане- курсове, изпити гледам по 3д- Венера у3 в 10д в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У1 в 6д- вероятно курсът е свързан с работа и кариера. Луната, която е диспозитор на ПФ в 5д е в сходящ хармоничен аспект с нея, в сходящ хармоничен аспект е също с К6, която се явява 4ти от 3ти дом. Единствено последния аспект на Луната не е добър- опозиция със Сатурн, затова не давам категорично Да като отговор на въпроса, а написах, че може да стане.
благодаря.а класирането /теста/ за курса, за което всъщност пита беше ли от значение за записването онлайн? Satin "Ще успея ли да се класирам за един курс, има ограничен брой места, кандидати много, по резултат от тест е?" п.с.извинявай, ако питам много, но искам да видя нептун в първи дом какви ги върши:)
А въпросът ти беше за реално присъствие на курса, така ли?Ако е така, моят отговор показва алтернативния начин за положителна развръзка, като дадох Да, ама не твърдо :012: