Има едно улично куче на около 3-4 години,мелез с един родител немска овчарка.Та този уличен звяр(голямо,здраво и красиво куче) много ме трогва(ше) с идеалния си нрав на куче пазач,но прекаляваше с агресията спрямо минувачите по тъмно.Той се "влюби" в една жена,спеше пред входа и,беше си втълпил,че и е лична охрана,следваше я вярно и предано навсякъде,пазеше я от всичко и всички.Хвърляше се директно върху кучетата по пътя и лаеше ожесточено срещу хората,които вървяха срещу нея.
Днес разбрах,че същата повикала някакви кучкари,за да се отърве от него,защото всява много смут и не може да мръдне без него.И те дошли и го взели.Боя се,че могат да го приспят,защото е много зъл и хапе,но такова трябва да е едно куче пазач.Някакъв младеж,който не можаха да ми обяснят кой е точно, полудял като разбрал,че са отвели точно него и тръгнал да го издирва,за да си го вземе в къщи.
Въпросът ми е:В кучкарника ще убият ли кучето?
Този У8 съвпад с асц ме плаши,а също и Марс(у4) на К8 в Риби-упояване?.
Толкова се плаша,че не знам дали Луната в началните градуси като и предстоят добри аспекти може да повлияе положително.
По тази карта може ли да се види грижовен собственик за кучето?Луната прави тригон към Сатурн(У6),а след това секстил със Слънцето.-Това може ли да е индикация за добра надежда и сигурност за него?