Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580083 пъти)

dani

• Newbie
  • *
  • Публикации: 45
Re: Общи хорари
« Отговор #2925 -: Март 04, 2015, 03:26:20 pm »
Благодаря ти! Скоро ще стане ясно какво ще е.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1937
« Отговор #2926 -: Март 06, 2015, 12:30:25 am »
Преди време се записах на един 2-годишен курс. Включва доста изпити и на финала - получаване на чуждестранен сертификат.
И въпросът ми е свързван с това: "Обучението по Х. ще ми послужили в бъдеще, ще ми бъде ли от полза?"

PS. Бях чела, че след пълнолуние не се задават хорарни въпроси, но любопитството надделя, а и има отношение по знака на девата...

Благодаря  :)
« Последна редакция: Март 06, 2015, 12:32:07 am от romantica »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2927 -: Март 06, 2015, 01:47:49 pm »
PS. Бях чела, че след пълнолуние не се задават хорарни въпроси, но любопитството надделя, а и има отношение по знака на девата...
Къде го пише това?
Срещала съм из форумите твърдение, че по Новолуние не се гледали хорари и какво ли още не съм срещала  :d030:

akruks

• Hero Member
« Отговор #2928 -: Март 06, 2015, 01:57:05 pm »
И въпросът ми е свързван с това: "Обучението по Х. ще ми послужили в бъдеще, ще ми бъде ли от полза?"
Ще ти е от полза на местна почва, може да изкарваш пари след време от тази дейност тук, в чужбина едва ли...

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #2929 -: Март 06, 2015, 03:46:42 pm »
Ще сложите ли карта, че нямам възможност, моля?
Ще ми заменят ли това което купих, става въпрос за техника,  но има проблем с нея. Проверих всички възможности, проблема определено е в продукта.Звънях  в магазина, препратиха ме към сервиза, казаха да им го занеса да го ремонтират, но ако има проблем искам или да го сменят или да го връщам. Изпокарах се с тях, но нямам избор и ще им го нося.

Happy58

• Гост
« Отговор #2930 -: Март 06, 2015, 04:23:07 pm »
Ще сложите ли карта, че нямам възможност, моля?
Ще ми заменят ли това което купих, става въпрос за техника,  но има проблем с нея. Проверих всички възможности, проблема определено е в продукта.Звънях  в магазина, препратиха ме към сервиза, казаха да им го занеса да го ремонтират, но ако има проблем искам или да го сменят или да го връщам. Изпокарах се с тях, но нямам избор и ще им го нося.

хорар с часа на поста ти

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #2931 -: Март 06, 2015, 04:32:33 pm »
Мерси, Хепи  :) забравих данните, но да с часа на поста ми.
Като гледам няма да ме огрее.
Бясна съм

akruks

• Hero Member
« Отговор #2932 -: Март 06, 2015, 06:26:08 pm »
Мерси, Хепи  :) забравих данните, но да с часа на поста ми.
Като гледам няма да ме огрее.
Бясна съм
Луната е без курс, няма какво повече да  се случи от това, което е станало

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1937
« Отговор #2933 -: Март 06, 2015, 07:07:15 pm »
akruks, благодаря за хорара :58:

В чуждестранен сайт го четох, тези дни ще погледна къде беше точно и ще пусна линк.

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #2934 -: Март 06, 2015, 07:25:45 pm »
Преди време се записах на един 2-годишен курс. Включва доста изпити и на финала - получаване на чуждестранен сертификат.
струва ми  се, че в близко бъдеще няма да можеш да го ползваш. гледам обучението по трети дом.
но все пак луната е без курс ...може да греша.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2935 -: Март 06, 2015, 09:30:42 pm »
Извършено ли е посегателство върху живота на брат ми?
Все още не знам абсолютно нищо за него, но за да не се появява толкова дълго време, ми се струва причината да е само една.  ??? ??? ??? Колкото и да е сърдит някой и да иска да се скрие, едва ли би го правил толкова дълго време, а и брат ми не беше от най-самостоятелните и инициативните.
Странно защо сигнификаторите ни идват от тригон, а с него не сме се виждали още от преди да изчезне безследно.
Благодаря предварително на всеки, който реши да коментира картата!

akruks

• Hero Member
« Отговор #2936 -: Март 07, 2015, 05:55:22 am »
Извършено ли е посегателство върху живота на брат ми?
Все още не знам абсолютно нищо за него, но за да не се появява толкова дълго време, ми се струва причината да е само една. Колкото и да е сърдит някой и да иска да се скрие, едва ли би го правил толкова дълго време, а и брат ми не беше от най-самостоятелните и инициативните.
Странно защо сигнификаторите ни идват от тригон, а с него не сме се виждали още от преди да изчезне безследно.
Благодаря предварително на всеки, който реши да коментира картата!
Какво странно има в това, че сигнификаторите ви са в разходящ тригон- нали не сте се скарали преди да се видите за последно, за да е разходящ квадрат??
По картата виждам единствено посегателство на подсъзнателно ниво, свързано с творчеството му, както е било в действителност- нали си е изтрил творбите под въздействието на недоброжелатели в някакъв форум... Т.е. ако е посегнал на себе си по един или друг начин е било под влиянието на тази негативна емоция, причинена му от недоброжелател/ите.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2937 -: Март 07, 2015, 07:52:26 pm »
Благодаря много, akruka! По тая карта също излиза в негов 8 дом, вече не знам как да го разбирам това.

3apa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 99
« Отговор #2938 -: Март 09, 2015, 10:55:49 pm »
Помощ за този хорар, моля!
Въпросът е: Къде ми е пратката от Финалндия? Ще стигне ли до мен? Загубена ли е или открадната?
Питането е от моя приятелка, тя си е направила картата и ме помоли да погледна. Но и аз се обърках. Не мога да си определя точно сигнификатора на пратката по трети дом ли да я гледа или по втори, като изгубена вещ? Като пратка си го тълкувам, че няма да си я получи, а като вещ, че е забравена някъде и изобщо не е тръгнала.

Ако не се вижда добре картата, а и защото Акрукс хич не ми харесва Зетата, въпросът е зададен днес - 09.03, в 18:39, София.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2939 -: Март 09, 2015, 11:20:15 pm »
Помощ за този хорар, моля!
Въпросът е: Къде ми е пратката от Финалндия? Ще стигне ли до мен? Загубена ли е или открадната?
Питането е от моя приятелка, тя си е направила картата и ме помоли да погледна. Но и аз се обърках. Не мога да си определя точно сигнификатора на пратката по трети дом ли да я гледа или по втори, като изгубена вещ? Като пратка си го тълкувам, че няма да си я получи, а като вещ, че е забравена някъде и изобщо не е тръгнала.
тази пратка, която очаква е колет от неин близък или е нещо, което е поръчала и закупила онлайн, а сега го очаква да пристигне?
защото ако е колет трябва да го е получила вече- Мерка У1 в 5д е в разходящ хармоничен аспект с Венера у2, у9
ако е нещо, което е предплатила и очаква да получи има проблем с доставката на местна почва- Венера у9  е извършила квадрат с Плутон у3 в 4д, нещо са го забавили с митническата проверка, може и снежната буря да е причината  :)
да провери с номера на пратката в интернет, аз така си следя моите колети- първо в сайта на бг пощи, а после в сайта на испанските пощи- чуква се номера и всичко си излиза- кога е тръгнала пратката и докъде е стигнала