Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580117 пъти)

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
Re: Общи хорари
« Отговор #2970 -: Март 22, 2015, 01:09:51 pm »
Къде са ми слънчевите очила?От вчера ги търся навсякъде и никъде не мога да ги намеря  :017:

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1937
« Отговор #2971 -: Март 22, 2015, 01:32:19 pm »
Въпрос: Ще се справя ли успешно с изпита?

Благодаря!

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #2972 -: Март 22, 2015, 04:39:08 pm »
Къде са ми слънчевите очила?От вчера ги търся навсякъде и никъде не мога да ги намеря  :017:
ако си сигурна, че са вкъщи-  потърси ги в спалнята, в дреха, в дамска чанта, в кутия за бижута; на терасата.
ако са навън - в парк, кафене, църква, в работата,

по-вероятно е да не са у вас.
9 дом символизира висши учебни заведения, туристически агенции, село... и др.
« Последна редакция: Март 22, 2015, 04:46:05 pm от nerealna »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2973 -: Март 22, 2015, 04:46:33 pm »
в непознати хора са, може да са от друг етнос
дано не са скъпи, защото не мисля, че ще ги намериш

akruks

• Hero Member
« Отговор #2974 -: Март 22, 2015, 04:49:16 pm »

Благодаря!
Мисля, че да, успех!

nerealna

• Hero Member
« Отговор #2975 -: Март 22, 2015, 04:50:03 pm »
за очилата - сигнификаторът им е слънцето -сигурно са скъпи или ценни за нея по някакъв начин, може би подарък.

nerealna

• Hero Member
« Отговор #2976 -: Март 22, 2015, 04:57:39 pm »
ранен градус на асц, ретро юпитер в първи ... :017: да не го отложиш нещо...

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #2977 -: Март 22, 2015, 05:27:33 pm »
Ами не са скъпи,но си ги харесвах.Последно бях с тях в едно кафе,но имам спомени,че излязох от кафето с тях.Трябва като си отида в другия град да ги потърся в квартирата.Благодаря ви много!  :)

nerealna

• Hero Member
« Отговор #2978 -: Март 22, 2015, 05:43:44 pm »
Ами не са скъпи,но си ги харесвах.Последно бях с тях в едно кафе,но имам спомени,че излязох от кафето с тях.Трябва като си отида в другия град да ги потърся в квартирата.Благодаря ви много!  :)
оо, и друг град ли има  ::) 9 дом са и далечните места. според мен ще ги намериш- съвпад на луна с венера и тригон  с парс фортуна.

poli_z

• Full Member
  • Публикации: 136
« Отговор #2979 -: Март 23, 2015, 10:29:44 am »
Здравейте,
Искам да задам отдавна един въпрос защото си мисля, че е само в моята глава.... :57:
Предстои ли нещо с Х ? / няма никакви отношения за това въпроса е в общи/
Луната ще направи квадрат с У7 не знам как да тълкувам ::)
и секстила и със мой У1 и У5 принципно би трябвало да е хубаво, но пък не е тригон.
Луната ще направи и тригон с Плутон мой У6-може би това показва работните отношения....

Ако някой има възможност да се включи с коментар, ще съм благодарна!

nerealna

• Hero Member
« Отговор #2980 -: Март 23, 2015, 11:42:17 am »
Предстои ли нещо с Х ?
в скоро време- не.
« Последна редакция: Март 23, 2015, 11:45:37 am от nerealna »

poli_z

• Full Member
  • Публикации: 136
« Отговор #2981 -: Март 23, 2015, 01:56:54 pm »
в скоро време- не.
Благодаря....

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #2982 -: Март 23, 2015, 10:25:54 pm »
Цитат
Миналата седмица ходих на едно интервю за работа . Сега зададох въпрос дали ще я получа. В неделя зададох въпроса за първи път, но се получи ранен асц в първите градуси, съответно ме наведе на мисълта, че все още е твърде рано да се каже, нищо не е решено.  Пускам хорарната карта, а отговор трябва да ми дадат до петък. Най-вероятно в петък на слънчевотот затъмнение ще се обадят. При мен то ще е в съвпад с меркурий в 10-ти дом.

Давам ОВ по моя хорар ( горе).

Ами, мислех си , че щом луната има хармонични аспкети , е възможно да имам положителен отговор. Така и стана, но не напълно. Два дни преди затъмнението ( в сряда) ми се обадиха, че са ме одобрили за един стаж, където бях ходила на интервю преди две седмици. На затъмнението ми се обади жената за работата ( за която беше и хорара ). По приницп аз бях първи кандидат, каза ми , че след мен има още 2-3 кандидата , които е поканила на интервю. В крайна сметка се обади с положителен отг, иска да ме вземе , но проблем се оказва датата на започване. Понеже напуснах работа миналия понделник ( на последния квадрат уран-плутон, беше планувано по-рано но така се случи), имам 4 седмици  предизвестие и не мога да започна веднага. А на тях им трябва човек, който да започне другата седмица ( да речем). Казах и че имам отпуск първата половина на април месец, съответно мога да ида за няколко дни по време на отпуската, без официален договр от датата , за д аме обучи и да присъствам на някои неща. Тя искаше да пита hr-ите, дали е възможно да ми пишат  това като пробния период . Днес трябваше а се обади с отговор, но не получих обажане. Май няма да я бъде цялата работа.  :Не знам дали това се вижда в хорара.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

akruks

• Hero Member
« Отговор #2983 -: Март 24, 2015, 12:44:13 am »
Давам ОВ по моя хорар ( горе).

Ами, мислех си , че щом луната има хармонични аспкети , е възможно да имам положителен отговор. Така и стана, но не напълно. Два дни преди затъмнението ( в сряда) ми се обадиха, че са ме одобрили за един стаж, където бях ходила на интервю преди две седмици. На затъмнението ми се обади жената за работата ( за която беше и хорара ). По приницп аз бях първи кандидат, каза ми , че след мен има още 2-3 кандидата , които е поканила на интервю. В крайна сметка се обади с положителен отг, иска да ме вземе , но проблем се оказва датата на започване. Понеже напуснах работа миналия понделник ( на последния квадрат уран-плутон, беше планувано по-рано но така се случи), имам 4 седмици  предизвестие и не мога да започна веднага. А на тях им трябва човек, който да започне другата седмица ( да речем). Казах и че имам отпуск първата половина на април месец, съответно мога да ида за няколко дни по време на отпуската, без официален договр от датата , за д аме обучи и да присъствам на някои неща. Тя искаше да пита hr-ите, дали е възможно да ми пишат  това като пробния период . Днес трябваше а се обади с отговор, но не получих обажане. Май няма да я бъде цялата работа.  :Не знам дали това се вижда в хорара.
благодаря за ов, но за мен първата карта на въпроса е валидна, която си построила в неделя преди тази, публикуваната тук във вторник, трябваше нея да приложиш

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1937
« Отговор #2984 -: Март 24, 2015, 06:59:46 pm »
Обратна връзка!

http://astra.la/forum/index.php?topic=164.msg68188#msg68188

Изпитът го взех успешно без проблем!

Благодаря на Акрукс :)

Нереална, нямах намерения да го отлагам, но бях супер напрегната...
« Последна редакция: Март 24, 2015, 07:02:12 pm от romantica »