Миналата седмица ходих на едно интервю за работа . Сега зададох въпрос дали ще я получа. В неделя зададох въпроса за първи път, но се получи ранен асц в първите градуси, съответно ме наведе на мисълта, че все още е твърде рано да се каже, нищо не е решено. Пускам хорарната карта, а отговор трябва да ми дадат до петък. Най-вероятно в петък на слънчевотот затъмнение ще се обадят. При мен то ще е в съвпад с меркурий в 10-ти дом.
Давам ОВ по моя хорар ( горе).
Ами, мислех си , че щом луната има хармонични аспкети , е възможно да имам положителен отговор. Така и стана, но не напълно. Два дни преди затъмнението ( в сряда) ми се обадиха, че са ме одобрили за един стаж, където бях ходила на интервю преди две седмици. На затъмнението ми се обади жената за работата ( за която беше и хорара ). По приницп аз бях първи кандидат, каза ми , че след мен има още 2-3 кандидата , които е поканила на интервю. В крайна сметка се обади с положителен отг, иска да ме вземе , но проблем се оказва датата на започване. Понеже напуснах работа миналия понделник ( на последния квадрат уран-плутон, беше планувано по-рано но така се случи), имам 4 седмици предизвестие и не мога да започна веднага. А на тях им трябва човек, който да започне другата седмица ( да речем). Казах и че имам отпуск първата половина на април месец, съответно мога да ида за няколко дни по време на отпуската, без официален договр от датата , за д аме обучи и да присъствам на някои неща. Тя искаше да пита hr-ите, дали е възможно да ми пишат това като пробния период . Днес трябваше а се обади с отговор, но не получих обажане. Май няма да я бъде цялата работа. :Не знам дали това се вижда в хорара.