Вчера прочетох, че една "астро колежка" във фб е задала хорар за чужбина...
Та и аз реших да попитам на Луна в Стрелец - "Дали ще се появи възможност да замина за чужбина в следващите 2г.?"
Живяла съм като малка със семейството си в чужда стана за кратко. И като цяло не ми е основна цел за момента... Просто знам, че имам неща, които трябва да свърша тук и едва тогава... Имам и познати там, но не бих разчитала на тях. Питам от любопитство преди всичко.
Благодаря
Значи членуваш в групата на Шаро, опсс, Императора :012: , защото тя е затворена и няма как да знаеш за отправения въпрос, на който са дали положителен отговор, като пропускат факта, че 9д е не само чужбина, а съда и девойката като завърши просто може да си остане на работа в тази сфера тук, по мое виждане няма да напусне РусИ, щях да напиша родното, ама не ѝ е роден град
По твоята карта Луната е без курс, последно е осъществила тригон със Слънцето У9 в 4д, откъдето се е появила носталгията ти по детството в чужбина с твоите родители. Марс У4 отива към квадрат с Юпитер У1, тъй че не се очертава да напуснеш дом, населено място в момента.