Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580476 пъти)

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1937
Re: Общи хорари
« Отговор #3075 -: Април 10, 2015, 07:21:34 pm »
akruks, да, член съм в групата и от време на време чета публикациите... Ти, участваш ли там?

Благодаря ти за коментара по моята карта. След като я пуснах се усетих, че луната е без курс, но беше вече късно...  :)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3076 -: Април 10, 2015, 08:48:03 pm »
По радиото чух, че в Пловдив били издали заповед да режат кабелите на интернет операторите, които не са под земята. И понеже знам, че на моя интернет оператор кабелите идват от отсрещния стълб към нашата сграда, зададох въпрос ще отрежат ли тези кабели и има ли опасност да остана без интернет за известно време. Миналата седмица в неделя (на 8-и) нямах интернет, освен това и времето беше ужасно и беше истински ад за мен.
ОВ: Започнаха да разкопават из града заради кабелите, но нямаше прекъсване на интернета при мен. Мислех да си сменя доставчика, но засега реших да остана при тях.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3077 -: Април 14, 2015, 08:19:22 pm »
Днес бях на интервю за работа. Въпросът ми е: ще ме одобрят ли и ще започна ли на тази работа? Все още не са ме освободили от настоящата, но върви към приключване (ревизията ще е скоро).

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #3078 -: Април 14, 2015, 08:57:20 pm »
Дано да стане , успех :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3079 -: Април 14, 2015, 09:00:59 pm »
Днес бях на интервю за работа. Въпросът ми е: ще ме одобрят ли и ще започна ли на тази работа? Все още не са ме освободили от настоящата, но върви към приключване (ревизията ще е скоро).
Луната е извършила хармоничен аспект с Венера У1 и предстои да направи последен, хармоничен аспект с Меркурий У9 (У3 на отсрещната страна) и У11- новата работа, напълно възможно е да получиш работата.

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #3080 -: Април 14, 2015, 09:25:37 pm »
ще ме одобрят ли и ще започна ли на тази работа?
аз съм за положителен отговор.ще започнеш.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3081 -: Април 14, 2015, 09:51:02 pm »
Благодаря ви много!!! Дано да се окажете прави и наистина да стане!

nerealna

• Hero Member
« Отговор #3082 -: Април 14, 2015, 11:31:32 pm »
Благодаря ви много!!! Дано да се окажете прави и наистина да стане!
веско, а каква е тази работа ? ако прецениш, сподели.
щото аз я гледам по 10 дом.  по слънце и юпитер  може ли да мине /игрална зала, издателство, св. с пътуване, чужденци, финанси, администратор/?

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3083 -: Април 15, 2015, 08:41:30 am »
В денонощен магазин е. За продавач-консултант.

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #3084 -: Април 15, 2015, 02:14:25 pm »
Няма да прекратиш договора, с този ранен Асц и предстоящ съвпад на Луната със СЛВ в 6д предстои още работа... Меркурий У6 съвпад ЮЛВ в 12д- настоящата работа, задълженията ти са свързани с миналото, карма  :012: Луната У4 е извършила опозиция с У6- вижда се, че методите на работа и тамошната кухня не ти понасят- не се връзват с твоите традиция и навици, но скоро ще ти отпуснат неочаквани пари, може да са под формата на забавления, подаръци, екскурзийка и от този род.  :)

Akruks, давам обратна връзка по хорара, много точно го разтълкува!

Не само че не прекратихме договора, ами даже ми дадоха и по-голяма свобода на действие :) На всяка цена са готови да си задържат чужденците.
Освен това, днес се върнах от 5-дневно посещение в Макао, за което плати рабоотодателя, нещо като награда за нашите усилия да се адаптираме тук :) Там едни цветя екзотични, една красота,  изкарах много добре, права беше и за това, благодаря още веднъж!

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
« Отговор #3085 -: Април 15, 2015, 04:26:07 pm »
Днес бях на интервю за работа. Въпросът ми е ще ме одобрят ли и ще започна ли тази работа?
« Последна редакция: Април 15, 2015, 04:32:58 pm от малинка »

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #3086 -: Април 15, 2015, 09:24:38 pm »
Здравейте може ли малко помощ по този хорар .Въпросът ми е ще се съберем ли .

adelina

• Hero Member
« Отговор #3087 -: Април 15, 2015, 10:04:10 pm »
Положението като цяло е доста сложно за това реших да попитам за да знам да чакам ли изобщо нещо или просто да се откажа от каквото и да било с него.

nerealna

• Hero Member
« Отговор #3088 -: Април 15, 2015, 10:13:19 pm »
Прави ми впечатление,че много от хората при любовни драми се отбиват и допитват на астрологията... Колко любовна мъка има на този свят...
Не разбирам от хорари,но пък искрено вярвам и желая да се съберете отново.Вяра се иска - вярвай и ти! Освен това в тази карта има акцент на огнените знаци,които са харектерни със силната си вяра! Вярвай...
стига си спамил и то с тея тривиални глупости.
колкото и да вярва, ако желанието не е в унисон с вселената, ако другият не я иска, няма да стане  ;)
по-добре човек да се научи да приема нещата такива каквито са  ;)

adelina

• Hero Member
« Отговор #3089 -: Април 15, 2015, 10:19:13 pm »
Nerealna да разбирам ли от коментарът ти , че според теб отговорът е не и човекът вече изобщо не се интересува от мен.