ОВ: Преди малко ми казаха, че не са ме одобрили за работата, а са взели друго момче. Платиха ми за дните, през които ходех там, но не ме взеха.
Моля за мнение по въпрос, който изникна в мен днес, във времето, за което е построена картата.В. (жена е) говорила ли е с И. (също жена) или с друга тяхна обща позната, на която е казала какво съм/сме си говорили за И. ??Този вид въпроси и на мене винаги са ми били объркващи, но си мисля, че все някаква информация може да дава картата, макар с ранен АСЦ. Благодаря предварително на всички, включили се по въпроса ми, за мен е важно да разбера!
И аз мисля, че 'не', но ме притеснява неин вмъкнат У3 Меркурий в неин 3 ти, на който предстои да извърши секстил с У11 Уран в неин 1 ви. Също Уран в неин 1 ви я описва, като изнервена, непредсказуема. Ще има още разправии. Последният аспект е негативен с твой У1,2,9 и неин У3, 7,8 - може да преустановите контакти за известно време и/или да не разрешите вземане/даване.
Ако последният аспект е куинконс, какъв ще е изходът в хорара?п.п.Питам за лични наблюдния, ако имате такива.
Да, В. е изнервена защото е натоварена с много ангажименти, които не иска да сподели с други, за да обере сама лаврите, а с И. не са приятелки, всъщност И. още фигурира сред приятелите на В. във Фейсбук, но от миналата година е в противниковия лагер на В., която казва, че от тогава не поддържат никакъв контакт- поне във Фейсбук се вижда, че взаимно от година не са си харесвали и коментирали публикациите. Но понеже днес видях, че И. е публикувала на стената си материал, свързан с общо наше занимание, като в същото време е блокирала другия ми профил, с който попадах сред нейните Фейсбук приятели, а в неделя говорих с В., че отдавна И. не е публикувала нищо на стената си, че я следя от друг мой профил, след като навремето блокира официалният ми профил. То стана сложно за обяснение, но накратко е това.
A работни?
Повече ме притеснява ситуацията, която предстои по картата. Повтарям се, но си е факт. Развитието на въпроса и крайния резултат не са хармонични.