Да, ама в тая държава се оказва, че да се пенсионираш си е цяла одисея. Бабето - мед. сестрата още не се е пенсионирала и лекарката не знае като се пенсионира дали ще напусне или ще иска да остава и не смее да я пита. Аз все още си работя на старото си място и не съм заритала точно в момента да хуквам другаде, но съм напълно наясно, че сегашната ми работа си е временна. Относно точно тази работа, за която питам съм абсолютно сигурна, че няма да се чувствам добре, защото отсега ми се обръща стомаха по този въпрос. Просто на екса брат му се обади да ме вика там и ме остави да си мисля до утре. Аз мислих и реших да откажа и днес му го съобщих, ама той от дума не разбира и взе да ме навива. Замислих се какво би било и затова направих хорара. Иначе наистина цялото ми същество се съпротивлява относно това. Всяка друга фирма бих приела без много да мисля, но точно тук и при така стеклите се обстоятелства в живота ми с тези хора ще е истинско божие наказание, което сама съм си избрала...
Имам един въпрос с повишена трудност. Майка ми и леля ми (по-голямата сестра на баща ми, той има две сестри по-малки от него) ще си изгладят ли отношенията. Помежду им има напрежение. За пререканията им няма явна причина. Като два остри камъка са.В една статия прочетох, че лелите по бащина линия се гледат по 12 ти дом, а майката по 4ти. Направи ми впечатление, че в хорара на върха на 12ти дом е рак (зодията на леля ми), а на върха на 4ти е скорпион (зодията на майка ми).Моля за помощ по разчитането на картата.
Да, ще заминеш неочаквано надалеко, може да е в чужбина при тоя мъж, работа малко по-трудно, но ще намериш
"Тази година ще се разведа ли с мъжа ми?" Веднага ми направи впечатление Юпитер на ДСЦ, любопитна съм как се тълкува в хорара...Това новолуние съвпадна с моя ДСЦ и неговия ИЦ,но честно казано не допусках по никакъв начин това, което се случва от вчера...Благодаря ви ако успеете да се включите.
Сега се разбра, че проблемът не е в бойлера, а е от някаква тръба.Това, че Луната е без курс, не значи, че трябва да се пита пак, когато Луната смени знака. Напротив даже, щом веднъж е питано, не трябва да се пита пак същото в близките 2-3 месеца.
Луната е без курс, което може да показва, че положението ще остане същото, каквото е сега. Между У1 и У7 не предстои напрегнат аспект, освен това Уран е в знака на Слънцето. Между Венера и Плутон, У3 за вас, предстои опозиция - по-вероятно е да спрете да си говорите.