Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580735 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
Re: Общи хорари
« Отговор #3315 -: Май 23, 2015, 10:38:59 pm »
Благодаря!
В такъв случай, ще го разглеждам по 7 дом. У1 е Марс, У6 е Меркурий, Луната ще направи пренос на светлина между тях, както и съвпад с Юпитер, У4 от негов 6 дом, така че би трябвало да се оправи здравословното му състояние.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3316 -: Май 23, 2015, 10:42:10 pm »
Близък е много общо казано, хубаво е да се уточни, за да се знае по кой дом е най-подходящо да се разглежда. Бащата е по 4 дом, майката по 10, братята и сестрите по 3 и т.н.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3317 -: Май 24, 2015, 12:27:24 am »
Ще успея ли да продам колекцията си от таро карти до месец-два?
да

akruks

• Hero Member
« Отговор #3318 -: Май 24, 2015, 12:40:28 am »
Mили момичета и момчета от форума,имам огромна нужда от вашата помощ!
От миналата година ходим по лекари/касае се за мой близък/ и вече сме в безизходица.Всеки предписва лекарства,а резултат няма.И макар,че темата е сериозна и едва ли е за астро-форум,в отчаянието си реших да пусна два хорара.Първият е за общото положение-дали нещата ще се подобрят,а вторият е за "алтернативно" и недотам разпространено лечение и питането ми е дали жената/която е лекар-физик/ ще ни помогне и има ли смисъл да ходим И при нея.
Безкрайно ще съм Ви Благодарна,ако намерите време и желание да погледнете Хорарите.Благодаря на всички,които ще откликнат.Наистина сме в безизходица!
Има отделна тема за хорари за здраве, плюс това за един и същ човек не се задават въпроси в рамките на няколко часа, и не на последно място като се задава въпзор се уточняват важните подробности, за да се определят основните сигнификатори!
Когато въпросът е искрен обикновено Луната насочва, както в случая- майката в хорарите е по 10д, Луната е У10 в 10д и ще извърши съвпад с Юпитер У6 за нея, така че ще оздравее, но понеже Сатурн У8 в 5д е ретро, също и Меркурий у12 в 12д,  може след време да се върне възникналата опасност, да е хронично-  със сърцето ли има проблем?

Happy58

• Гост
« Отговор #3319 -: Май 24, 2015, 05:59:32 pm »
Благодаря,akruks-не се съобразих да ги пусна в др.тема,защото го направих доста спонтанно.Опитах сама да си ги разтълкувам,но не се получи,затова ги пуснах тук.За да не се "разпростирам" в двете теми,набързо тук ще поясня.
Не е сърцето/Слава Богу/,но има кожен проблем,който не минава вече повече от 1г,обиколихме 7-8 кожни лекари,които само я тъпчат с лекарства и не откриват какво е.А скоро я оперираха от тумор във синуса,отпаднала е,обезверена е.Аз също на моменти губя контрол.Предстои и лъчетерапия,и така.
Благодаря,че се включи.

Ще изтрия "писанията" си оттук,защото не им е тук мястото.

малко оффтопик - кожните проблеми са следствие от замърсяване на организма. Едно подходящо очистване с подходящи подкрепящи и подпомагащи билки ще ѝ дойде добре. А като капак докторите са я напълнили с още лекарства .... ужас ...

akruks

• Hero Member
« Отговор #3320 -: Май 24, 2015, 06:05:51 pm »
малко оффтопик - кожните проблеми са следствие от замърсяване на организма. Едно подходящо очистване с подходящи подкрепящи и подпомагащи билки ще ѝ дойде добре. А като капак докторите са я напълнили с още лекарства .... ужас ...
не всички кожни проблеми са инфекциозни, например Витилиго се отключва при стрес и не се лекува все още, в този смисъл може да се каже, че е хронично

Happy58

• Гост
« Отговор #3321 -: Май 24, 2015, 06:13:39 pm »
не всички кожни проблеми са инфекциозни, например Витилиго се отключва при стрес и не се лекува все още, в този смисъл може да се каже, че е хронично

акрукс, лекува се ... но не с лекарства :) ... но да не задълбаваме - само исках да подскажа на верека, пък тя да си прави каквото реши.

venera1978

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 85
« Отговор #3322 -: Май 24, 2015, 06:23:12 pm »
Благодаря Ви момичета.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3323 -: Май 24, 2015, 07:51:22 pm »
Извинявам се за офф-топика, но Венера, мисля, че лъче- и химиотерапиите са най-лошия възможен начин за лекуване на ракови заболявания. В нета има много писано по въпроса, а има предложени и алтернативни методи и рецепти за лечение.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3324 -: Май 24, 2015, 08:43:55 pm »
акрукс, лекува се ... но не с лекарства :) ... но да не задълбаваме - само исках да подскажа на верека, пък тя да си прави каквото реши.
Напротив, нека задълбаем- повърхностните заключения никому не носят полза...
Ти лично колко човека познаваш, които са се излекували трайно и завинаги от витилиго?

akruks

• Hero Member
« Отговор #3325 -: Май 24, 2015, 08:46:52 pm »
Извинявам се за офф-топика, но Венера, мисля, че лъче- и химиотерапиите са най-лошия възможен начин за лекуване на ракови заболявания. В нета има много писано по въпроса, а има предложени и алтернативни методи и рецепти за лечение.
Ами как да се лекуват- с чесън и сода ли?
Комшия се излекува преди 10г с операция и химиотерапия, но беше в ранен стадии на болестта- рак на дебелото черво.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #3326 -: Май 24, 2015, 09:34:35 pm »
Временен пост:
във връзка с рака четох,че в средиземноморските и скандинавските страни,където хапват много морски дарове почти не се срещал.Сьомга не всеки може да си позволи да купува редовно,но сравнително достъпната херинга има много подобни показатели като на сьомгата. Ако съм обречена така или иначе ще се мре,преди химио-лъче терапията,ще пробвам всички алтернативни варианти.Най-малкото копривата е мощен антиоксидант,пък може да вдигне имунитета,овен това е навсякъде,пречиства кръвта,от където започва всичко.Бих яла и кило коприва всеки ден,с чесън,ако е напечено  :d030:
няколко човека в момента са парализирани от страх заради предстоящи терапии.Опитвам се да им обясня поне да опитат нещо в безизходицата до следващите изследвания-не отлепват.
Подкрепям Хепи.  :08:
« Последна редакция: Май 24, 2015, 09:37:08 pm от Дракониада »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

venera1978

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 85
« Отговор #3327 -: Май 24, 2015, 09:52:11 pm »
Добра насока! :58:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #3328 -: Май 24, 2015, 10:00:48 pm »
Временен пост:
П.п:Мария Требен умира от рак в края на краищата.Поглеждала съм книгите и и мисля,че неправилно дозира.
Венерка,от кило овкусена по избор коприва в 2 литра вода на ден най-лошото,което може да се случи е фекалии в зелено. Легендите,че чесънът дразни стомаха се разбиват,когато се сложи в салатата повече зехтинче или ленено олио ;)
 :08: Стискам палци.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3329 -: Май 24, 2015, 10:03:06 pm »
Благодаря за забележката, akruks! Не съм доктор, че да съм 100 % сигурен в това, но нищо не пречат да се опитат и далеч по-евтини варианти за лечение от тези терапии.  Неслучайно лечението на много болни включва и диета, т.е. промяна в храненето, избягват се някои храни за разлика от други, а природата ни е предоставила безценен дар.
Когато наскоро получих нервен срив, докторката ми изписа едни скъпи лекарства, обаче вместо тях помолих майка ми да ми направи отвара от едни билки и сега се чувствам далеч по-добре. Не винаги скъпите начини за лечение са по-ефикасни.