Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580744 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #3420 -: Юни 10, 2015, 05:49:14 pm »
Ще взема ли изпита по органична химия втора част на 15.06.2015г. Явявам се вече за не знам кой си път...
Картата трябва да е построена за времето, когато е възникнал в теб въпроса, за часа и мястото където се намираш когато си го задала.

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #3421 -: Юни 10, 2015, 05:56:07 pm »
Ами аз зададох в 16:37 в София... Трябва ли да е с днешна дата или на датата на изпита...  ???

П.С. Промених на днешната дата. Иначе да, за пръв път правя карта и не съм много наясно...
« Последна редакция: Юни 10, 2015, 08:25:51 pm от gerivas »

akruks

• Hero Member
« Отговор #3422 -: Юни 10, 2015, 06:38:13 pm »
Ами аз зададох в 16:37 в София... Трябва ли да е с днешна дата или на датата на изпита... 
За пръв път ли задаваш хорарен въпрос? Картата се прави за дата, час и място, когато и където е зададен въпроса. За деня на изпита няма как да направиш карта, която се нарича събитийна, защото не знаеш в колко точно часа ще те изпитат.

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #3423 -: Юни 10, 2015, 07:13:10 pm »
Плутон У1 ретро, Сатурн У3 ретро, на Луната предстои само един аспект и то нехармоничен... мъка  :)
Но дано си го взела вече и се черпиш!  :29:
[/quo

:-* :58: ВЗЕХ ГОООО  :72: БЛАГОДАРЯ ВИ akruks i Теодор - винаги сте разчитали точно картата ми - Много гаден беше. :91: тази сесия имам още 2 такива, ще ви тормозя и за тях в следващите дни ;) МЕРСИ

valski

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 56
« Отговор #3424 -: Юни 10, 2015, 07:40:56 pm »
Картата добре те е описала- представена си от ретрограден Меркурий У1, У2, съУ10 в 10д- вероятно имаш и финансови ограничения/неуредици и това допълнително те изнервя, принудена си да търспиш ограничения в службата, но скоро тъмните облаци ще се расеят- Меркурий ще извърши секстил с Венера У10. Абстрахирай се от интригите на твоите колежки, които гледат да те разкарат и пренасочат към друга работа, уж за повече пари- Луната У11 в разходящ съвпад с Нептун У7, 8 в 7д, и си гледай твоите интереси- помни сходящия секстил на У1 с У10 и ПФ на МЦ, Венера У10 е също у-л на ПФ
МЦ в телец- в банка ли работиш?  :)

Благодаря Лили,Теодор, Акрукс,Veselin много правилно го казвате, стискам зъби , заради заплатата, зашото е доста добра.Дано да успея докато излезе нещо друго. Ако си хвърля молбата няма на кого да разчитам изобщо, дори и за месец. Шефа е проблема - мнооооого емоционален, само монолог , не търпи диалог. а работата е супер - човешки ресурси./затова изглежда може би, като банка, защото коментирам парите на другите 8 дом/ Дано да се случи да излезе някаква рабоа по-скоро, че имам усещане, че в лудница ще вляза - толкова е непоносимо :'(

venera1978

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 85
« Отговор #3425 -: Юни 10, 2015, 09:56:11 pm »
Хрумна ми да пусна Хорар,понеже ще тегля кредит,та въпросът ми е-Ще го погася ли лесно?Ще съм много Благодарна,ако се изкажете...

akruks

• Hero Member
« Отговор #3426 -: Юни 11, 2015, 02:16:31 am »
Хрумна ми да пусна Хорар,понеже ще тегля кредит,та въпросът ми е-Ще го погася ли лесно?Ще съм много Благодарна,ако се изкажете...
категорично ДА

venera1978

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 85
« Отговор #3427 -: Юни 11, 2015, 08:06:19 am »
Благодаря akruks, :-*.Kартата ми изглежда мн.хубава,дано да е така.Поздрави.

poli_z

• Full Member
  • Публикации: 136
« Отговор #3428 -: Юни 11, 2015, 09:09:13 am »
Здравейте,
Моля за помощ....въпроса:
Ще заминем ли за Америка със семейството ми?

По картата моя У1 Луната е в 9 дом и предстои да направи тригон с Юпитер У6 и У9 след 7 градуса.
Това може ли да се тълкува като ДА и до 7 месеца? :)

Не знам мъжа и детето по мой 7 ми и 5 дом ли да ги гледам?
Ако гледам за мъжа ми У7 и У3/негов 9 дом/ са в опозиция, а за детето У5 и У12 им предстои квадрат ::)
Не знам дали правилно разсъждавам...

Ще съм благодарна на всеки коментар :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #3429 -: Юни 11, 2015, 11:42:11 am »
Здравейте,
Моля за помощ....въпроса:
Ще заминем ли за Америка със семейството ми?

По картата моя У1 Луната е в 9 дом и предстои да направи тригон с Юпитер У6 и У9 след 7 градуса.
Това може ли да се тълкува като ДА и до 7 месеца? :)
А зелена карта имате ли?  :)
За мен Нептун е основен сигнификатор на 9д, макар че Америка е презокеанска държава и би трябвало да е по 12д, представен заедно с 3д от ретро Меркурий, който е в разходящ хармоничен аспект с Луната У1 в 9д- вероятно си подала/подавала документи в тази посока, но отговорът се бави. А и то не е само документи- има интервю, преди да бъдат одобрени заминаващите- става дума за тези, които отиват да живеят там, а не на екскурзия- ти за кое питаш??

poli_z

• Full Member
« Отговор #3430 -: Юни 11, 2015, 01:32:36 pm »
А зелена карта имате ли?  :)
За мен Нептун е основен сигнификатор на 9д, макар че Америка е презокеанска държава и би трябвало да е по 12д, представен заедно с 3д от ретро Меркурий, който е в разходящ хармоничен аспект с Луната У1 в 9д- вероятно си подала/подавала документи в тази посока, но отговорът се бави. А и то не е само документи- има интервю, преди да бъдат одобрени заминаващите- става дума за тези, които отиват да живеят там, а не на екскурзия- ти за кое питаш??
Избрана съм за зелена карта, сега чакам да стигнат до моя номер за интервю, а остава още 1 месец и ми е притеснено ::)
За постоянно живеене там питам :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #3431 -: Юни 11, 2015, 09:38:32 pm »
Здравейте!
Преди време пуснах хорар, за това, дали ще успея да си взема изпита на 2 юни. Резултатите ще ги обявят на 1 ви август.
Реших сега след като съм положила изпита да направя нов хорар, понеже може по-точно да отрази събитието, тъй като е отминало.
Моля ви за помощ по картата - дали съм си издържала изпита или ще ми се наложи отново да се явявам през декември.
Предварително благодаря!
Издържала си го и си се представила на висота- Меркурий У1, У10 в 9д е извършил съвпад с Марс У3 на МС

poli_z

• Full Member
« Отговор #3432 -: Юни 12, 2015, 11:03:45 am »
Избрана съм за зелена карта, сега чакам да стигнат до моя номер за интервю, а остава още 1 месец и ми е притеснено ::)
За постоянно живеене там питам :)
Akruks не можах да разрбера имам ли твоето да като отговор по хорара ми? :-*

akruks

• Hero Member
« Отговор #3433 -: Юни 12, 2015, 01:59:40 pm »
Akruks не можах да разрбера имам ли твоето да като отговор по хорара ми?
Да, Луната У1 в 9д  след градус прави точен съвпад с Мц (основна жизена цел), което е месец време, а последен неин аспект е секстил с Марс У10, след 10гр- след 10 месеца ще сте там.

lyuba

• Newbie
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #3434 -: Юни 12, 2015, 09:19:41 pm »
Здравейте !
С огромна молба ви пиша относно това дали ми предстои преместване към далечна чужбина ( Америка)  и ако е така, то кога може да се очаква? Ще съм много благодарна ако решите да отговорите- аз самата се интересувам силно от Астрология, но съм в много начален етап в познанията си. Благодаря предварително.