Ето. Далечко е и не съм купила билети.
ОВ. Ходих на концерт на "Тото".
Супер! :08:Как беше?
Щерчето ми отбеляза, че средната възраст е доста висока. :012:
Пепи, не бързай с напускането, и колегите не изклеждат читави, може нарочно да те будалкат. Изчакай, с шефа ще се разберете, нататък и работата ще потръгне, дори преди това да има напрежение. Успех!
Много ми се иска да си права!!! Ще опитам, въпреки, че си подготвих заявлението за напускане, но е без дата ...
Здравейтесмених работата преди два месеца, но колеги ме предупреждават , че шефа не ме хаесвал нещо.Ще ме изрита ли в изпитатения срок ? ... или да го изненадам първа ? Какво ще кажете , какво показва картата?
Няма такова нещо- Шефът те харесва, не ги слушай колегите, никой няма да те изритва, гледай си работата и бъди внимателен/вимателна пред кого какво говориш на работното място.
Аkruks, пак си точна, този път малко полу ... но... :58: Та да си кажа! Счупих си служ. телефон ударих го на ципа на дамската си чанта /малка пукнатина на стъклото/ отидох в магазина , ще ми сменят стъклото. Обаче една колежка видя и докладвала на шефа. И резултата - не получих ваучерите за храна/шефа ги разпределя/, защото съм била безотговорна. Явно и шефа абсолютно не става ! И утре съм окончателно решила, че си подавам заявлението за напускане... пък нека си ме харесва. Само се чудя дали да не известя инспекцията по труда :72:ще изгладувам някой и друг месец и ще се намери някава работа.Благодаря.
Преди около 2 седмици писах на "Господари на ефира" за случая с брат ми и за това, че полицията не си помръдва пръста, за да го намери. Ще се отзоват ли или не?Не знам по кой дом да ги гледам, но като гледам негативните аспекти на Луната, май че няма да има реакция и от тяхна страна.