Форум, имам един въпрос, който не се отнася за мой близък. Но все пак ме вълнува доброто развитие на ситуацията.
Ще се възстанови ли Х(назована по име)? Аз задавам въпрос.
Казус е следен - получава изтръпване на ръката вчера, по спешност влиза в болница, запушен кръвоносен съд на ръката, издърпват тромбчето оперативно, операцията минава успешно, ръката има пулс, възстановява се. Но... нещо се случва, все още неясно какво. Жената е с високо кръвно, а в момента е много високо, трудно го свалят. И е вдигнала захарта. Започва да говори неясно, не може да стане от леглото, започва да забравя.
Аз на усет нещо към инсултите си мисля, че е получила. Но все още не е намерена причината.
Става въпрос за майката на моя приятелка.
На мен хорарната карта хич не ми харесва.
Гледам я по 7 дом и Марс в Рак. Този паднал Марс никак не ми е на сърце, предстои му каре и с Уран.
А и Луната как се е засилила към к12 и съвпад със Слв. Безкурсна. Асц комбустен.
Като гледам и картата на моята приятелка... Рачешкото новолуние е било в точен квадрат със Слънцето й, което е в съвпад с Иц в Овен и Юлв. Тр. Уран се мотае около Иц-то й, не е ректифициран час на раждане, кой знае дали не е и там. И Хирон е на Марса й. И солар не е цветущ. Сол Луна в 12 дом, съвпад с Нептун, връх на тао, карета към Сатурн и Венера. сол Луна у4, Венера у7, Сатурн у10. Дир Луна съвпад Иц и Слънце/Юлв.
Уф... Знам, че майка й е слънчева Дева, но няма как да питам сега за данни.