Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1579921 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #3810 -: Юли 24, 2015, 07:04:30 pm »
Ще успея ли да погася финансовите задължения навреме?
Меркурий У8, У11 в 8д е в разходящ хармоничен аспект с Юпитер У2, съУ5, а Луната е в 5д- пари от приятели ли си взела, във връзка с тържество, дете и неговото здраве? Меркурий сменя знака в рамките на хорара и е в сходяща опозиция с ретро Плутон У1, може да се забавиш.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3811 -: Юли 24, 2015, 07:16:54 pm »
е нали горе написах - виж го

Къде какво си написала?
И колко пъти да казвам, че твоето горе при мен е долу- настроила съм профила си новите коментари да ми излизат най-отгоре...
От 27 юни, когато е зададен въпроса, до 15 юли, когато се е върнал, като е имал оферта да се върне на своята си работа тук, която е работил преди да замине, колко дни са?
Не са ли 18 дни, които се равняват на 18-те градуса орбис на Луната до нейния последен аспект??

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #3812 -: Юли 24, 2015, 07:23:33 pm »

Къде какво си написала?
И колко пъти да казвам, че твоето горе при мен е долу- настроила съм профила си новите коментари да ми излизат най-отгоре...
От 27 юни, когато е зададен въпроса, до 15 юли, когато се е върнал, като е имал оферта да се върне на своята си работа тук, която е работил преди да замине, колко дни са?
Не са ли 18 дни, които се равняват на 18-те градуса орбис на Луната до нейния последен аспект??
Тя ти каза, че на 18-ия ден се е завърнал от чужбина, а по натам си е намерил работа.

Happy58

• Гост
« Отговор #3813 -: Юли 24, 2015, 07:27:16 pm »
Тя ти каза, че на
 18-ия ден се е завърнал от чужбина, а по натам си е намерил работа.

Благодаря за помощта  ;)

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #3814 -: Юли 24, 2015, 07:35:20 pm »
Меркурий У8, У11 в 8д е в разходящ хармоничен аспект с Юпитер У2, съУ5, а Луната е в 5д- пари от приятели ли си взела, във връзка с тържество, дете и неговото здраве? Меркурий сменя знака в рамките на хорара и е в сходяща опозиция с ретро Плутон У1, може да се забавиш.
Мерси много! И от приятели и от финансови институции. Ще ги погася, но ще е с закъснение, така ли да го разбирам?
Diyana, тогава си зададох за първи път въпроса и го забравих...

akruks

• Hero Member
« Отговор #3815 -: Юли 24, 2015, 07:49:09 pm »
Мерси много! И от приятели и от финансови институции. Ще ги погася, но ще е с закъснение, така ли да го разбирам?
Не се изразих напълно добре, ще ги погасиш навреме, що се отнася до приятели/колежки- Мерка У8, 11 в 8д ще извърши съвпад с Марс У1, 6, но след това прави опозиция с ретро Плутон У1 в 3д- ще има забавяне, свързано с документи, бюрокрация, връщане назад към този дълг за изчистване- Плутон е естествен У8

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #3816 -: Юли 24, 2015, 08:03:25 pm »
Не се изразих напълно добре, ще ги погасиш навреме, що се отнася до приятели/колежки- Мерка У8, 11 в 8д ще извърши съвпад с Марс У1, 6, но след това прави опозиция с ретро Плутон У1 в 3д- ще има забавяне, свързано с документи, бюрокрация, връщане назад към този дълг за изчистване- Плутон е естествен У8
Ясно, сега разбрах напълно! Забавянето е на лице вече. Дано скоро да ги погася.

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #3817 -: Юли 24, 2015, 08:13:39 pm »
Ще си намеря ли скоро добре платена работа?   ???

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #3818 -: Юли 24, 2015, 08:18:23 pm »
Работа ще си намериш, но не особено добре заплатена, т.е. не според твоите очаквания /не знам какво разбирате под "добре платена" работа, всеки има различни виждания по този въпрос/.

Впоследствие може и да предоговориш заплащането, но актуализацията на заплатата може да се забави.

Радвай се, че не си в провинцията - тук масово се търсят само нискоквалифицирани кадри.  :o
« Последна редакция: Юли 24, 2015, 08:20:38 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #3819 -: Юли 24, 2015, 08:27:24 pm »
Работа ще си намериш, но не особено добре заплатена, т.е. не според твоите очаквания /не знам какво разбирате под "добре платена" работа, всеки има различни виждания по този въпрос/.

Впоследствие може и да предоговориш заплащането, но актуализацията на заплатата може да се забави.

Радвай се, че не си в провинцията - тук масово се търсят само нискоквалифицирани кадри.  :o
за заплата добре платена поне 800лв  ??? то заради кредитите ми... Е, важното е, че ще имам работа, макар и нископлатена...

akruks

• Hero Member
« Отговор #3820 -: Юли 24, 2015, 10:05:10 pm »
Ще си намеря ли скоро добре платена работа?   
Не даваш подробности- работиш ли в момента?
Меркурий У6 (настоящата работа) и Юпитер У11 (нова работа) са в сходящ квадрат със Сатурн У1- не се очертава работа, обаче Луната у7 ще извърши съвпад с У1- да не излезеш по майчинство с второ дете, ако имаш вече едно и му изтича майчинството- Мерка У5 в квадрат с У1?

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #3821 -: Юли 24, 2015, 10:39:20 pm »
Не даваш подробности- работиш ли в момента?
Меркурий У6 (настоящата работа) и Юпитер У11 (нова работа) са в сходящ квадрат със Сатурн У1- не се очертава работа, обаче Луната у7 ще извърши съвпад с У1- да не излезеш по майчинство с второ дете, ако имаш вече едно и му изтича майчинството- Мерка У5 в квадрат с У1?
Напуснах работа на 1.07.2015, а майчинството ми изтече на 02.07.2015г. И оттогава съм безработна и гледам детето...

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #3822 -: Юли 25, 2015, 07:51:36 am »
Ще ме уволнят ли заради отсъствията ми .Защото с всички останали проблеми само това ми липсва,точно в момента .Просто въпросният човек се оказа страхливец и се налага да се оправям сама и за мен е много важно да не остана, без работа .
« Последна редакция: Юли 25, 2015, 02:12:13 pm от adelina »

akruks

• Hero Member
« Отговор #3823 -: Юли 25, 2015, 05:34:40 pm »
Ще ме уволнят ли заради отсъствията ми .Защото с всички останали проблеми само това ми липсва,точно в момента .Просто въпросният човек се оказа страхливец и се налага да се оправям сама и за мен е много важно да не остана, без работа .
Възможно е да загубиш настоящата работа- дали сама ще напуснеш, защото си получила предложение за нова, по-добра за тебе работа, която си отказала да започнеш по някаква причина, или те ще те уволнят, но няма да запазиш тази работа дълго.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #3824 -: Юли 25, 2015, 05:37:08 pm »
Възможно е да загубиш настоящата работа- дали сама ще напуснеш, защото си получила предложение за нова, по-добра за тебе работа, която си отказала да започнеш по някаква причина, или те ще те уволнят, но няма да запазиш тази работа дълго.
Благодаря ти аркус с две думи и за това да се подготвя.Много ми доиде вече.