Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580274 пъти)

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
Re: Общи хорари
« Отговор #3900 -: Август 07, 2015, 07:05:56 pm »
Ще започна ли стаж към определен сайт? (свързано е с книги)

На мен ми се струва, че няма да започнеш - Меркурий, У6 е направил квадратура със Сатурн, У1, а Луната прави сходящи квадратура с Меркурий и опозиция със Сатурн.
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #3901 -: Август 07, 2015, 07:24:33 pm »
Дано го започна този стаж, защото ми е важен, пък и ще ми даде старт занапред. Благодаря ви много за мненията  :08:

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #3902 -: Август 08, 2015, 12:37:22 am »
Не. Последния аспект на Луната е негативен с У6, а и освен това тя прави квадрат със Сатурн У1.
« Последна редакция: Август 08, 2015, 12:39:49 am от Теодор »

Теодор

• Hero Member
« Отговор #3903 -: Август 08, 2015, 12:39:11 am »
Обадиха се да кажат, че не са ме одобрили.
Аз бих предпочел да не ми се обаждаT, защото ще ги поздравя по невъзпитан начин ...  :d030:
« Последна редакция: Август 08, 2015, 01:22:39 am от Теодор »

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3904 -: Август 08, 2015, 08:45:23 am »
Аз бих предпочел да не ми се обаждаT, защото ще ги поздравя по невъзпитан начин ...  :d030:
Не мога да ги разбера обаче защо. Представих се толкова добре, освен това бях готов да започна още на другия ден, а и здравната книжка ми е готова и валидна още 6 месеца дори. Освен това, като казаха, че момичето, което напуска сега, се маха, защото е бременно, им казах, че ако наемат мъж, няма да си имат този проблем, и се засмяха. Бяха много приятелски настроени на интервюто, аз също бях в много добро настроение.

Теодор

• Hero Member
« Отговор #3905 -: Август 08, 2015, 03:03:38 pm »
Не мога да ги разбера обаче защо. Представих се толкова добре, освен това бях готов да започна още на другия ден, а и здравната книжка ми е готова и валидна още 6 месеца дори. Освен това, като казаха, че момичето, което напуска сега, се маха, защото е бременно, им казах, че ако наемат мъж, няма да си имат този проблем, и се засмяха. Бяха много приятелски настроени на интервюто, аз също бях в много добро настроение.
Може да се е появило връзкарче.  :lol_hitting:

trendy

• Hero Member
« Отговор #3906 -: Август 08, 2015, 03:06:02 pm »
Не. Последния аспект на Луната е негативен с У6, а и освен това тя прави квадрат със Сатурн У1.

А не се ли гледа управителя на 9-ти дом  :017: нали стажът ми е свързан с книги или се бъркам? То всъщност стажовете по кой дом са?

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #3907 -: Август 08, 2015, 03:14:03 pm »
Ако е стаж за квалификация или практическо обучение- по 3/9-ти, ако си е работа срещу заплащане- по 10-ти. Все по Венера или Марс, а и двете са в знаци, в които кверентът е детрониран. Луната не помага също, но все пак, дано имаш успех! Разгледах картата много повърхностно и сигурно съм пропуснала някое важно Да!
De omnibus dubitandum est

Diyana

• Hero Member
« Отговор #3908 -: Август 08, 2015, 03:24:08 pm »

И защо пък? Аз винаги смятам, че съм длъжна да се обадя и много ясно да обясня защо няма да стане и дали би могло да стане в бъдеще или какво точно още не достига. Понякога има няколко равностойни кандидати, но не можеш да наемеш всички. Ако са харесали Весо, могат да го потърсят директно другия път и без обява, а като са проявили тази елементарна коректност сега, са се показали като сериозна фирма, в чиято база данни си струва да бъдеш. А начинът, по който Весо е приел отказа им, ги е ориентирал допълнително дали си струва да го потърсят отново.

trendy

• Hero Member
« Отговор #3909 -: Август 08, 2015, 03:24:33 pm »
Практическо обучение е

Теодор

• Hero Member
« Отговор #3910 -: Август 08, 2015, 04:17:42 pm »
А не се ли гледа управителя на 9-ти дом  :017: нали стажът ми е свързан с книги или се бъркам? То всъщност стажовете по кой дом са?
За мен стажовете си е вид работа, а българските стажове съм чул, че не подобряват квалификацията много много, защото се върши черен труд без никакво заплащане.  :012: Всякакъв вид квалификация иначе е редно да бъде по 9-ти дом, но в хорарите и 6-ти дом трябва да е замесен.

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #3911 -: Август 08, 2015, 04:26:55 pm »
Стажът е усъвършенстване на вече наученото и прилагането му на практика, което го свързва с работата, а не с обучението. То вече е минал етап. В известна степен всеки стаж е обучителен, но става въпрос за придобиване на конкретни работни умения.
Във въпроса не е казано ясно дали стажът е с цел повишаване на квалификацията, затова го приемам по-скоро за обикновен стаж, с перспектива започване на работа. Затова го разглеждам по 6 дом.
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Diyana

• Hero Member
« Отговор #3912 -: Август 08, 2015, 04:49:57 pm »
По шести дом са служителите ти и тези, на които си работодател/шеф според хорарните правила, които следвам.

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #3913 -: Август 08, 2015, 05:54:40 pm »
Мисля, че да, но се зареди с търпение.  В крайна сметка ще постигнеш целта си. :)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3914 -: Август 08, 2015, 06:10:13 pm »
А начинът, по който Весо е приел отказа им, ги е ориентирал допълнително дали си струва да го потърсят отново.
Е, аз се държах много учтиво и им благодарих за това, че са се обадили. Малко фирми постъпват така, дори се радвам, че са имали смелостта да го съобщят.