Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580506 пъти)

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
Re: Общи хорари
« Отговор #4035 -: Август 21, 2015, 10:34:03 pm »
Аз мисля, че ще ти ги върне, но с известно закъснение. Струва ми се, че сега няма пари. Лошите отношения са показани по многото планети в негов 12 дом - лоша комуникация. Освен сходящия съвпад Марс и Венра У2 и У8, то и Луната ще пренася светлина, а тя е в Марсов знак като твоя У2. Но не съм най - сигурен в тази прогноза, защото все пак нещата се случват в падащ дом.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #4036 -: Август 22, 2015, 07:46:43 am »
Предстои концесия във фирма, върви подготовка на процедурата. Въпросът е ще се осъществи ли концесията в рамките на 6 месеца?
Видях Сатурн в 7 дом и се колебаех дали да дам картата, но не мога да задавам скоро същия въпрос, така че, ето я.

Да, но вероятно началството ще си остане същото. Не би трябвало да има драматични последици за теб обаче, въпреки първоначалния стрес. Разгледах картата повърхностно, тези дни може да попиша още, като се добера до комп.  :)
De omnibus dubitandum est

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #4037 -: Август 22, 2015, 07:54:26 am »
Ох, не знам по колко пъти може да се задава подобен въпрос. Ама вече ми се изчерпа търпението и искам да знам как да се настоя. Че питам "Ще ми плати ли Стефан"
Става въпрос за допълнитена работа. Бави се вече и аз не знам колко .. около 2-3 месеца. Не подържаме връзка от около месец.
Мисля, че трябва да ги отпиша  ???

Защо не си ги поиска предишния път :012:. Сега съвсем не ще. Можеш да го наковладиш пред общ приятел/ка, има известен шанс, то се вижда, че ти сама нищо няма да свършиш :)
De omnibus dubitandum est

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4038 -: Август 22, 2015, 07:57:43 am »
Ох, не знам по колко пъти може да се задава подобен въпрос. Ама вече ми се изчерпа търпението и искам да знам как да се настоя. Че питам "Ще ми плати ли Стефан"
Става въпрос за допълнитена работа. Бави се вече и аз не знам колко .. около 2-3 месеца. Не подържаме връзка от около месец.
Мисля, че трябва да ги отпиша
И напреди като пита за тези пари негов У2 беше ретро планета, и сега също, което показва, че финансово е затруднен в известен смисъл, но и предния път и сега картата показва, че ще си получиш парите от работата- Марс У2 ще извърши съвпад с Венера У2 за него в твоя 6д; Луната У5 за теб (У11 за него)е с последен аспект съвпад със Сатурн У11 за теб, което показва, че ще продължите приятелството.

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #4039 -: Август 22, 2015, 08:50:38 am »
Защо не си ги поиска предишния път :012:. Сега съвсем не ще. Можеш да го наковладиш пред общ приятел/ка, има известен шанс, то се вижда, че ти сама нищо няма да свършиш :)
4-5 пъти си ги исках... Накрая му пратих сметката си :) Няма какво друго да направя  :-X

vermm

• Sr. Member
« Отговор #4040 -: Август 22, 2015, 08:54:32 am »
И напреди като пита за тези пари негов У2 беше ретро планета, и сега също, което показва, че финансово е затруднен в известен смисъл, но и предния път и сега картата показва, че ще си получиш парите от работата- Марс У2 ще извърши съвпад с Венера У2 за него в твоя 6д; Луната У5 за теб (У11 за него)е с последен аспект съвпад със Сатурн У11 за теб, което показва, че ще продължите приятелството.

:19: Трябва да съм особено тъпа ако продължа нещо с тоя, дето ме мотае за преден път:) Засега всичко ми изглежда тотално приключило. Ако има развитие ще докладвам :)  :-*

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #4041 -: Август 23, 2015, 03:21:43 pm »
Ще взема ли държавните изпити тази година?  ::)

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #4042 -: Август 23, 2015, 04:48:12 pm »
Луната на асц прави разходящ квадрат с Юпитер, твой У и сигн. на висшето образивание, в 9 дом, домът на висшето образование и ще направи квадрат с Меркурий, сигн. на изпитите. Слънцето в съвпад с Юпитер в 9 дом - ясно, че цялото ти внимание е насочено в тази област в момента. Луната също така така прави точен квадрат с  Нептун м 3 дом. Според мен няма да го вземеш и ще имаш проблеми с документи по полагането му.
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4043 -: Август 23, 2015, 05:44:15 pm »
Да, Юпитер У1 в сходящ хармоничен аспект с Уран У3 (изпити), с Плутон У12 и с К12, Луната в сходящ хармоничен тригон с Марс У12 (производен 4-ти от 9-ти, описващ крайното развитие на въпроси по 9д).
Последният аспект на Луната е нехармоничен- квадрат с Меркурий У7, 10 в 9д- няма да си удовлетворена от оценка, изпитващ преподавател или друго, свързано с въпроса.

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #4044 -: Август 23, 2015, 06:22:26 pm »
Благодаря ви, момичета. Ще ви докладвам в края на септември месец...

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #4045 -: Август 24, 2015, 08:30:40 am »
Цитат на: Diyana

Да, но вероятно началството ще си остане същото. Не би трябвало да има драматични последици за теб обаче, въпреки първоначалния стрес. Разгледах картата повърхностно, тези дни може да попиша още, като се добера до комп.  :)
Благодаря, Дияна, ще се надявам по-скоро да намериш компютър :-)
« Последна редакция: Септември 26, 2015, 09:52:59 pm от delphin »
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

vermm

• Sr. Member
« Отговор #4046 -: Август 24, 2015, 09:38:49 am »
Тоя младеж ми е сърдит или просто не иска да говори с мен. Имахме кратка неангажираща връзка (за него). Аз явно исках повече. Затова питам - ще се сдобрим ли или вече ме е отписал просто.  :'(

Теодор

• Hero Member
« Отговор #4047 -: Август 24, 2015, 02:04:00 pm »
Тоя младеж ми е сърдит или просто не иска да говори с мен. Имахме кратка неангажираща връзка (за него). Аз явно исках повече. Затова питам - ще се сдобрим ли или вече ме е отписал просто.  :'(
Ще се сдобрите, но засега временно не иска да общува с теб - негов У3 се намира в твой 12 дом. Твоят У1 - Венера се намира в негов 5 дом, така че и той те е харесал. Между вашите У1 предстои сходящ съвпад. ;)

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #4048 -: Август 24, 2015, 02:22:08 pm »
Хайде и тука  :012: Ще се взима или няма прословутия ми държавен изпит?  :012:

Теодор

• Hero Member
« Отговор #4049 -: Август 24, 2015, 02:27:32 pm »
Хайде и тука  :012: Ще се взима или няма прословутия ми държавен изпит?  :012: