Защо Нина Димитрова не иска да ми говори?Преди години тя ми беше разказала една история, че в предишен живот съм бил инквизитор и съм горял хора, даже се държеше така, все едно и тя е била потърпевша, обаче когато я попитах впоследствие доколко е вярна историята, спря да ми пише, а после аз я махнах от скайпа. Преди седмици я потърсих пак по скайп за доизясняване на нещата, но така и не ми отговори.Възможно ли е да се чувства гузна и тогава да ме е излъгала, затова сега да не смее да пише?
Благодаря много, Лили, акрукс!Ами аз освен съобщение, ѝ пратих пълномощно също. Не съм чак толкова наясно с новите версии на скайп - много по-бавни са и трудно се ориентирам в менютата.
Може да не си влиза в скайп, а и на теб за какво ти е да си възвръщаш комуникацията с някоя, която те натоварва емоционално с брътвежите си? Ванга била посочила единсвтвено нея за наследница, само дето много се оказаха наследничките...
здравейте, да дам ОВ - взех изпита. Аkruks, благодаря , пак си точна в прогнозите
Здравейте!До утре вечер Х. ( мой приятел, назован по име) ще си намери ли подходяща квартира.
Хайде и тука :012: Ще се взима или няма прословутия ми държавен изпит? :012:
Взех го с 6 Отговорите на Тео, Даяна и Акрукс са на 209 стр. Акрукс позна
Ще започна ли стаж към определен сайт? (свързано е с книги)
и тук да дам ов :012: не изобщо не ми писаха и явно тази година няма да има такъв стаж, така че отговорът си е не. Масово познаха. На 201 и 202 стр са мненията, който иска да си ги свери.