Имаше едно обещание /трансформация на вече съществуващи отношения/, но е много несигурно и ми намирисва на празни приказки. Освен това локацията ще е много неудобна и ще съм сериозно възпрепятствана да се придвижвам дотам.
Изглежда, че картата описва точно тази ситуация. Часът е на Слънцето, управителят на МС.
Не изглежда много благоприятна картата, но изглежда, че ще успееш да изцедиш максимума от ситуацията.
Твоите сигнификатори - Марс е извън секта, но в свой деканат и градус, хубав дом, бърз, директен, източен, неизгорен, въобще супер. Луна е бавна, намаляваща, в дом на страдание, също за късмет е точно в своя градус, не е съвсем перегринеста, а и получава сила от рецепцията с диспозитора си. Прави тригон с управителя на втори от седми, съвпад с управителя на
8-ми 7-ми и 11-ти (втори от 10-ти), съвпад с теб, и накрая квадрат с У3 и У4. Съгласна съм с Веско, че до договор и физически ново работно място може да не се стигне.
У10 е в десети дом, в знак, в който и Луна, и Марс имат есенциална сила. Но самият У10 не е особено силен там и не получава подкрепа от диспозитора си. Афиф е малко работодателят, но с това разполагаме към момента.
Приходите ти не са солидни, но ще са що-годе стабилни, от два източника - основно от преки клиенти - Юпитер се намира във владението на Меркурий, който е управител на 8. Юпитер има сила не само във въздушния триплицитет (у8), но и в огнения (У11, приходи от работодател) - с Венера в Лъв са в рецепция по триплицитет. Каквото е във възможностите на работодателя, ще ти бъде дадено :-). Липсата на аспекти на Меркурий и Венера с Юпитер са смущаващи, в крайна сметка възможностите може да не са толкова много.
Но самият Меркурий е в сравнително добро космично състояние - втори управител на дневния въздушен тригон, владетел по терма и градус на мястото си, секстил с Марс и Луна. Концентрирай се върху директни отношения с преки клиенти, от там по ще има файда, но не изключвай априори и търкалящия се проект с колегата. Предвид неустойчивото им състояние, за теб самата ще е по-изгодно да не ти отнемат много време, за да можеш да се грижиш за преките си клиенти.
Ако се сетя още нещо, ще допълвам.