Преди време си бях направила един хорар да се упражнявам в тълкуването. Дали до края на 2016г. ще пътувам в чужбина?
Моят сигнификатор е Венера (ретроградна) и ко - сигнификатор луна. Сигнификатор на тематиката е меркурий и ко-сигнификатор Юпитер.
Ретроградна Венера е в съвпад с Меркурий и Юпитер.Преди да смени знака си Луната ще направи секстил с Юпитер и квинконция със Сатурн.Сатурн във 2ри дом образува квадрат с Юпитер и Меркурий(разпадащ се квадрат с мерк), това показва, че може да имам някакви финансови затруднения. Възможно е пътуване, но то ще е свързано сигурно с финансови притеснения.
Може ли за вашето мнение по хорара.
Хубаво е, че си запазила картата, понеже и аз бях питала същото, но като видях, че няма да ме огрее и изтрих картата- няма да мога да си дам ОВ

От написаното- Венера не е в съвпад с Меркурий, а с Юпитер е в разходящ съвпад. Когато стане директна, Юпитер вече ще е в друг знак. Венера У1 няма връзка с Мерка У9, Луната е в разходящ квадрат с него, последен аспект на Луната у10 е секстил с Юпитер У3, съУ6 в 11д- пътуванията ти ще са свързани с работата и в компанията на приятели/ки.
Сатурн У4, 5 във 2д показва строго фиксиран разчет на финансите, Венера У1 е извършила квадрат с него, може би си се охарчила покрай дом, семейство, дете