Предстоящият квадрат на Луната с Нептун У4 в 3д показва, че търсената вещ не е открадната, а е изгубена поради разсеяност
Плавниците са описани от Сатурн У2 в 12д- старички са, черни/тъмни на цвят, може да са изхабени, но имат сантиментална стойност за теб, добре скрити са например в помещение, където държите лекарства, алкохол, бензин и всякакви горива, фотографско оборудване, както и всички места, свързани с риби и Нептун- може да си ги забравила на морето някога си...
Юпитер У1 и диспозитор на ПФ е в сходящ квадрат със Сатурн У2, Луната е в сходящ квадрат с ПФ, така че може да не ги намериш, но има все пак подкрепящи хармонични аспекти, като например последен хармоничен аспект на Луната с Уран У3, хармоничен сходящ аспект на Луната със СЛВ, както и сходящ съвпад на Сатурн у2 с Марс У5, а 5д описва края на въпросите по 2д- може приятели, брат/сестра да ги открият
Акрукс, този хорар е от една година и няколко месеца. Но едва тази сутрин се разнищи. :012: Сантименталните ми плавници се намериха. След една година, хора! Намерени са от баща ми и майката на седмодомието.
Добре скрити и затиснати в помещение, което е предвидено за части от музикални инструменти на седмодомието. Затиснати с въпросните части. Покрай офанзивата с почистването на моето седмодомие, ръчкането да изхвърли всички ненужни и счупени барабани - тогава се намериха. По Нептун - музикални инструмени.
Само там не подозирах, че могат да бъдат. Това място не проверих тогава, защото изначално го изключих като вероятно. Там чужди вещи не се допускат. Явно седмодомието ги е засукало в работилницата си за барабани.
Бреееей, ще си ги окача някъде да си ги гледам и да им се радвам. Другата година ще си ги ползвам с кеф. Имам нови и много шаренки, красивички са, с тон с циклата ми за гмуркане са. Но тези са си класика, любими. :08:
Диянка също имаше предположение за плавниците - да си купя нови. Аз така съм направила. Но исках да оставя връзка за Акрукс. Това с нептуновите бойни полета е било много на място, но никога не съм допускала, че ще ги намеря в стаята с барабаните. Кой знае още какви липсващи антики ще лъснат. Утре и аз ще се гмурна там, може някое съкровище да си намеря. :012: