Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584479 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #4410 -: Октомври 16, 2015, 08:09:26 pm »
А не може ли имотът да се раздели на два отделни? Има ли такава процедура?
Това не е жилищен имот и разбира се, че може всеки да си продаде наследените ниви- моята вуйна навремето си продаде една част от нейния дял на собственика на земеделската кооперация, остави си една част под аренда, а нейният брат не си продаде неговия дял земи- даваше ги всички под аренда. В крайна сметла след време продадоха всичките, че не им се ходеше по село да се разправят със земята.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #4411 -: Октомври 16, 2015, 09:18:37 pm »
Венера, никой не може да ти вземе имот. Явно земеделската земя не е разделена. И двете с жената сте наследници. На кой е този имот? Роднина, починал? Ако е починал, вадиш удостоверение за наследници от мястото, на което е живял този човек. В поземлената комисия, в която са вписани земите искаш документи, скици, правиш им данъчна оценка, отиваш при нотариус и се констултираш с него как да си разделиш имот с тази жена. Ако не желае доброволно, ще минете през съд.
Отдели си време и средства за целта.  ;)
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Happy58

• Гост
« Отговор #4412 -: Октомври 16, 2015, 09:28:57 pm »
И В. ли отдава нейния дял под наем на същата кооперация?

А не може ли имотът да се раздели на два отделни? Има ли такава процедура?

може, но девойката явно не ми е прочела поста. Ние имахме такъв случай - даже съм ѝ написала как става. НО! Ако се бави, тази дама може да хване свидетели и така да я издокара, че да ѝ вземе и нейната част. Затова, по-бързо да отива и да си оправя собствеността - демек, акта.

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #4413 -: Октомври 17, 2015, 08:40:10 am »
Ще намеря ли златната обица?

Намерих я в несесера, при другите бижута. (с повредена закопчалка е, а несесера беше в антрето - до мокро помещение ,има лекарства ,препарати,козметика,и детски рисунки.)  :58:
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

akruks

• Hero Member
« Отговор #4414 -: Октомври 17, 2015, 06:00:40 pm »
Д. ли е взела портмонето ми?
Става на въпрос за портмоне с цип, без прегради, пълно със стотинки, предимно жълти, като сред тях има и монети от други държави, а тази Д. беше у нас миналата неделя, когато ѝ дадох два чифта почти нови ботуши, маркови маратонки, блуза си хареса- раздавах на малката дъщеря дрехите, които няма как да доизносим със сестра ѝ, че сме по-високи и с по-голям крак.
Портмонето стоеше на рафт над бюрото, което е част от секцията. Точно до него държа лупа, която дадох на Д. да ползва, за да си влезе в профила на Фейсбук, че не може да чете без очила, освен това седеше на бюрото ми през цялото това време. Не ми е до някакви си стотинки, но по едно време си мислех да я наема за няколко месеца да плаща сметките на майка и да ѝ пазарува, докато отсъствам, понеже тя и без това е без работа, живее с двете инвалидни пенсии на синовете си, които общо са 275лв. Сега ѝ давали пари, за това, че обгрижва двама болни, но миналата година ги бяха спрели по програма тези пари, за следващата година също не знае дали ще отпуснат и дали ще се класира да ги получава. Да доуточня, че друг не е влизал у нас, освен нея, след като дъщеря ми отпътува миналата събота.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4415 -: Октомври 17, 2015, 06:11:51 pm »
Д. ли е взела портмонето ми?
Възможно е. Меркурий, У7 в разходящ секстил със Сатурн У2, също така и Луната съУ7 е в разходящ съвпад със Сатурн, при това в твой 12 дом - определено крие нещо от теб.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #4416 -: Октомври 17, 2015, 06:16:53 pm »
А да не би ти да си го преместила някъде. Или малката ти щерка?

Не ми се вижда да е крива жената, а в седми дом има включен знак. И Парсът си е във втори. Негде по у вас си е вещта.

ПС. Ти и подозренията (думите) ти сте в осми дом и в падение. Тя и нейните думи са в девети дом и в триплицитет. Не изглежда да си права.
« Последна редакция: Октомври 17, 2015, 06:24:12 pm от Diyana »
De omnibus dubitandum est

akruks

• Hero Member
« Отговор #4417 -: Октомври 17, 2015, 06:22:42 pm »
А да не би ти да си го преместила някъде. Или малката ти щерка?

Не ми се вижда да е крива жената, а в седми дом има включен знак. И Парсът си е във втори. Негде по у вас си е вещта.
малката ми щерка замина миналата събота, а Д беше на другия ден у нас- в неделя, аз я извиках да мери и каквото си хареса да взима, и маркова козметика ѝ дадох, че си имам достатъчно моя

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #4418 -: Октомври 17, 2015, 06:23:42 pm »
Акрукс, и аз мисля като Дияна. Нептун освен това е във втори дом, Да не сте го преместили и да сте се заблудили, че е било там. Помисли пак.
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

akruks

• Hero Member
« Отговор #4419 -: Октомври 17, 2015, 06:44:13 pm »
Акрукс, и аз мисля като Дияна. Нептун освен това е във втори дом, Да не сте го преместили и да сте се заблудили, че е било там. Помисли пак.
Защо "преместили", след като аз съм го поставила там и си беше там когато се пресегнах да взема лупата. Няма никой друг у дома, а Д е единствения човек, който е влизал.

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #4420 -: Октомври 17, 2015, 06:52:05 pm »
Защо "преместили", след като аз съм го поставила там и си беше там когато се пресегнах да взема лупата. Няма никой друг у дома, а Д е единствения човек, който е влизал.
Тогава "преместила". Несъзнателно. Между другото. И да си забравила.
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4421 -: Октомври 17, 2015, 06:52:25 pm »
Значи стават 2 на 1 за това, че не го е взела. Ще ми е интересно какво ще се окаже наистина.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4422 -: Октомври 17, 2015, 06:57:23 pm »
Значи стават 2 на 1 за това, че не го е взела. Ще ми е интересно какво ще се окаже наистина.
2 на 2 сме, аз също съм с вътрешното убеждение, че тя го е взела- не е знаела, че вътре са само стотинки, преобладаващи по една, но пък новички- лъскави  :012:

akruks

• Hero Member
« Отговор #4423 -: Октомври 17, 2015, 07:05:24 pm »
ПС. Ти и подозренията (думите) ти сте в осми дом и в падение. Тя и нейните думи са в девети дом и в триплицитет. Не изглежда да си права.
Възможно е и да не съм права, то ще се разбере- като преровя основно, когато имам повече време. А нейните приказки са "Ще го намериш",  като се обадих по телефона да ѝ кажа, че забравих да ѝ дам кашончето с орехите, когато беше у нас, понеже ми беше поискала. Не съм я попитала за портмонето, тя ме попита какво правя, а аз казах, че търся едно портмоне със стотинки, а тя каза, че събирала стотинките у тях в кутия, ама забравих от какво :)

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #4424 -: Октомври 17, 2015, 07:22:19 pm »
Може днес да съм се събудила с човеколюбивата глава.  :012: И часът е на Меркурий. Хорарът ми вика не е права акрукс, и туй то.
Дай да ги нарисуваме някак - къде да са по сатурн и Луна в стрелец и У2 в 11-ти и по ПФ във Водолей?

Дано да ги намериш. Че и да ги е взела, надали да си признае, освен като дойде за орехите тайно да ги подхвърли  ;D.
De omnibus dubitandum est