Автор Тема: Хорари за изгубени вещи  (Прочетена 222822 пъти)

zira

• Newbie
  • *
  • Публикации: 23
Re: Хорари за изгубени вещи
« Отговор #810 -: Февруари 28, 2025, 07:20:16 pm »
Здравейте, изгубих чужд малък талон на лек автомобил. Много съм притеснена и направих карта вчера със въпрос- Ще се намери ли на Благо талона? Моля за помощ с тълкуването!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13957
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #811 -: Февруари 28, 2025, 09:16:15 pm »
Здравейте, изгубих чужд малък талон на лек автомобил. Много съм притеснена и направих карта вчера със въпрос- Ще се намери ли на Благо талона? Моля за помощ с тълкуването!
ще се намери, да потърси в колата си

zira

• Newbie
  • *
« Отговор #812 -: Февруари 28, 2025, 09:44:31 pm »
akruks благодаря за бързия отговор! Дано се намери, ще дам обратен резултат.

zira

• Newbie
  • *
« Отговор #813 -: Март 06, 2025, 10:22:15 am »
Не се намери талона. Претърсих щателно колата и проверих навсякъде където бях ходила в деня на загубата. Направен е нов.

akruks

• Hero Member
« Отговор #814 -: Март 06, 2025, 06:33:10 pm »
Не се намери талона. Претърсих щателно колата и проверих навсякъде където бях ходила в деня на загубата. Направен е нов.
имах предвид неговата кола , той е разсеяният в случая, талонът е при негови документи, в неговата кола

zira

• Newbie
  • *
« Отговор #815 -: Март 06, 2025, 06:55:44 pm »
Аз карам неговата кола и в онзи ден сложих талона му в джоба си заедно с телефона. При ваденето на телефона съм изръсила талона.

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #816 -: Март 27, 2025, 03:42:47 pm »
Привет отново от мен  :) Имам нужда от вашата помощ - дъщеря ми си изгуби ключовете, обърнахме цялата къща, но не ги намираме. Ще ми помогнете ли, прикачам карта на въпроса: Къде са ключовете на дъщеря ми? Благодаря!  :-*

Svetla

• Jr. Member
  • **
« Отговор #817 -: Март 27, 2025, 04:00:00 pm »
Тази дъщеря първо дете ли ти се пада?
Живородена, да.

akruks

• Hero Member
« Отговор #818 -: Март 27, 2025, 04:56:40 pm »
Привет отново от мен  :) Имам нужда от вашата помощ - дъщеря ми си изгуби ключовете, обърнахме цялата къща, но не ги намираме. Ще ми помогнете ли, прикачам карта на въпроса: Къде са ключовете на дъщеря ми? Благодаря!  :-*
Дъщерята, като първо дете, е представена от Сатурн, търсената вещ е по неин 2д., представен от Сатурн в неин 3д. – училище, съученици, учителката, нов управител Уран е в неин 5д. – детска площадка, спортна площадка, място за отдих, игри, забавления и за спорт. Ще се намери.

Svetla

• Jr. Member
  • **
« Отговор #819 -: Март 28, 2025, 09:17:27 am »
Благодаря, Akruks  :-*
По тази карта втори дом е в дева, не трябва ли да гледам управителя на втори дом къде е и съответно аспектите му? Защо да е представена от Сатурн? Моля, ако имаш време, разясни ми малко.  :-*

akruks

• Hero Member
« Отговор #820 -: Март 28, 2025, 11:42:27 am »
Благодаря, Akruks 
По тази карта втори дом е в дева, не трябва ли да гледам управителя на втори дом къде е и съответно аспектите му? Защо да е представена от Сатурн? Моля, ако имаш време, разясни ми малко. 
в Дева е Твоят втори дом, на дъщеря ти втори дом е във Водолей!
Дъщеря ти е представена от Сатурн, защото нейният Асцендент е в Козирог, куспидата на твоя дом 5 е началото на неин дом 1. Спести си целувките и чети с разбиране, за да не се налага да пиша по сто пъти едно и също. За производни домове не си ли чувала? Има достатъчно тук разяснения относно Хорарна астрология, чети!

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1307
« Отговор #821 -: Април 09, 2025, 03:24:53 pm »
Здравейте, някой иска ли да пробва? Изгубих малко пари. Мисля, че буквално, паднали от чанта или невнимание, бързина, не съм добра стопанка. Вземам, пускам. /А Тартюф по дрънкането в кесията е знаел липсва ли монета/.
Къде ли са? Магазин, път, кола, документи /едва ли/...
Ако не са изпадали в колата или случайно влезли при документ, раздялата е бърза и категорична.

Да си кажа. Не намерих банкнотата от 50 лв. Или колега я е открил, паднала от джоба ми, или се е измушила от чантата ми по-късно същия ден, в/на път за магазин козметика или в детски парти център. Главна причина за загубата - безхаберие и липса на грижа да съм прилежна към парите си, но аз така или иначе не ги милвам като котета, макар рядко да губя вещи.

akruks

• Hero Member
« Отговор #822 -: Април 09, 2025, 08:04:02 pm »
Хвърлих поглед на отговора си, написала съм, че ще ги намериш след 7 единици време, ако са месеци това е 15 юни, а може да са години, като едни 20лв на голямата дъщеря, които изчезнаха от тайника (съвсем малко чекмедже в кухненски шкаф, за което не подозирахме години наред, след като се нанесохме в квартирата). Тогава обърнахме къщата, всички книги, тетрадки, зад секцията, гардероба и килера - всичко по няколко пъти прегледахме, не за друго, а да отпадне съмнението, че сестра ѝ ги е взела, както се е случвало да ѝ взема скътаните левчета. Голямата дъщеря замина да следва в Мадрид 2008г. а окончателно освободих квартирата юли 2019г и о, чудо – 20-те лева изпаднаха от същото това шкафче, явно са били заклещени някъде отвън зад чекмедженцето, в което си държах фишовете от заплатите и квитанции за преводите от баща им. Обадих ѝ се, че парите са намерени след цели 11г.  :o :o :o

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1307
« Отговор #823 -: Април 09, 2025, 09:03:55 pm »
Позитивизмът ти е достоен за почитание, Акрукс, макар не и падането по гръб. Но обещавам, че ако след 7 години, тоест 6 и половина намеря едни педесет лева, то задължително ще ти намигна в Акаша.
Но ти благодаря, че всеки път се включваш с коментари и то успешно.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12784
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #824 -: Април 11, 2025, 10:52:48 am »
Люба, Марс у2 е в 6 дом, доста далеч от теб, но и в 7 знак от Асц, много вероятно да са вече в нечий чужд джоб, Луната й предстои аспект с у7 Слънце, Марс е приет от у7.  Сигнификаторите в кадентни домове малко вероятно да ги откриеш.Последно Марс е бил в аспект с Меркурий, както ти сама си споменала до документи, до дребни монети, портмоне за дребни монети, билети, паспорт/ домумент за самоличност, малки хартийки, касови бележки. У4 Близнаци, пак Меркурий в огнен знак-може да провериш около  източници на топлина, но на по-високо място, етаж, ако има комин, радиатор; връзката Марс/Меркурий-техника, машина, кола.
Луната е силно поставена, даже има пренос на светлина, между теб и парите,  но последния аспект опозиция със Слънце, диспозитирът на Марс, по оста 3-9 по-скоро не, но провери пак местата.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“