Намерих го. Благодаря
Откраднаха ми колелото. Бях го заключил здраво и въпреки това... :lol_hitting: Когато установих липсата му, зададох въпроса, после ходих и до полицията да подам жалба. Въпросът ми е какво е станало с него и ще го намеря ли?
В петък към 10:30 занесох 2 пратки в Еконт. Едната е доставена успешно, а другата е загубена - на стойност около 30 лв. Съдържа козметика,трябваше да пристигне при приятелка във Варна. От офиса веднага ми предложиха да ми изплатят претенцията, за да затворя рекламацията. ама в случая не иде реч за 20-30 лв. Въпросите, които зададох при постояване на картата са - ще се намери ли пратката или ще бъда обезщетена и ако е второто - ще бъда ли удовлетворена.
Който го е откраднал му е взел парите вече, няма да го намериш.
И аз да се включа В петък към 10:30 занесох 2 пратки в Еконт. Едната е доставена успешно, а другата е загубена - на стойност около 30 лв. Съдържа козметика,трябваше да пристигне при приятелка във Варна.Първо попитах в офиса какво се случва, казаха ми да чакам да изелезе от някъде, била загубена по пътя. Като не излезе сама се обадих в Еконт, заведоха ми рекламация. От офиса веднага ми предложиха да ми изплатят претенцията, за да затворя рекламацията. ама в случая не иде реч за 20-30 лв. Въпросите, които зададох при постояване на картата са - ще се намери ли пратката или ще бъда обезщетена и ако е второто - ще бъда ли удовлетворена. Ето и картата:
Пратката е за 300 лв, изпуснала съм една цифра. Имам номер на товарителница излиза, че е в офиса. А от офиса казаха, че всичко са натоварили и е останал празен после, всичко обърнаха пак и не я намират. Прегледаха си записите на камерите и предложиха да ми я платят.Аз иначе всеки ден проверявам - да не изскочи от някъде Благодаря за помощта
Има шанс да го намери. В колата изпаднало, при други ценни вещи евентуално?
"Мъжът ми ще намери ли загубеното си портмоне с пари и документи?" Току що установихме, че го няма, днес пътувахме извън града и сега тръгна да провери в бензиностанцията, където зареждахме. Много ми е притеснено, става въпрос за не малка сума и всичките му документи, чуждестранни и т.н. :17:
Венера У2 за мъжа ти е в негов 12д, с риби на к12- портмонето е на място, където има алкохол, петрол, та нищо чудно на бензиностанцията да е- провери ли? Според мен ще го намери, но не давам гаранция, че парите ще са в него, за документите е по-сигурно.