Не знам дали някъде се вижда астрологично в хорара ,но едвам държа торбата с марс, плутон и сатурн вързани. С много озъптяване,успявам, да укротя атаката и директната заплаха от моя стран. Марса ми едвам го вързвам и въобще не го интересува, че този може да не е съвсем измамник .Задействах Плутон и издирих данни и родното място на човека те там се познават всички, а години наред съм работила с хора от там дори съм кръстена от местна жена в тамошна родопска църква.
В мен живее един първичен Марс, който иска да се бие и хич не му се чака Въобще много льохманска комбинация от луд Марс и рибешка наивност :012: туй не знам ква карма изплащам от преди.. да живеят в мен тез непоносими несъвместими джекил и хайд :012: И все пак да пусна ли кучетата или още да.. блъфирам
Комбинирайте се с Лила- тя е със Слънце в екзалтация, но с рибешки Марс.
По хорара си представена от ретро Юпитер в 12д, в марсов знак, Луната е извършила хармоничен аспект с него, така че не е фатално психичното напрежение, което те мъчи, а такова има- У6 в 3д на острещната страна е квадратирала твоя У1, а Мерка предстои да го квадратира. Ще си душиш аромата на новите кабели и береш дребни ядове
Отмъщението не връща загубеното! - това ти го казва един Марс в скорпион, който от личен опит стигна до това заключение, тъй че не се хаби... Платила си лептата, за в бъдеще да ти стовари Уран някоя благинка, в придодата има равновесие- тук си дала, ще дойде нещо от друго място да запълни празното.